güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ADAY ADAYLARI

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:48

 

            CHP’nin siyasi arenasında işler kızışmaya başladı derken, CHP aday adaylarının yanlarında gezdirdikleri veya adayın sözlü-yazılı kalemşörlüğüne soyunanlar, kendi partilerinden olan belediye başkanına çamur atmaya başladılar.

            Bunlar yetmezmiş gibi, edebi bilgi özürlüsü bazı çakma yazarlar ise belediyelerdeki ihale yasaları hakkında olsun yap işlet modeli hakkında fikir sahibi olamadan zikir sahibi olma yarışına başladılar.

            Tabii, hedef tahtasında yine Belediye Başkanı Dursun Mirza var… Hele hele Sayın Mirza’nın sayesinde belediye meclis üyelik vasfı kazananların 4.5 seneden beri yere-göğe sığdıramadıkları başkanları için çizdikleri çirkinlik grafiği hoş olmadığı gibi tamamen nankörlük kokusu yaymaktadır. Bu kokunun ne kadar mide bulandırıcı olduğunun herhalde farkında değiller…

            “Bir başka grup var ki bunlar, belediyenin imkanlarından çeşitli nedenlerle faydalanamayanlardır. Bu kişiler her zaman, “ben varsam” anlayışı içinde olduklarından bunlarda her şeye muhalefet anlayışı egemendir. En tehlikeli grup da budur.

            Biliyorum şimdi bazıları beni Sayın Mirza’nın kalemşörü olarak niteleyecek. Kim ne derse desin beni bilenler bilir. Benim isyanım ve bu yazıyı yazmamdaki neden Sayın Mirza’yı savunmak değildir. Zaten Sayın Mirza’nın da benim savunmama ihtiyacı yoktur. Benim yazımın özünde daha doğrusu anlatmaya çalıştığım konu partinin aday adatlığı sürecinde çalışılan karalama kampanyaları ayıbıdır. Hem partili olacaksın hem 4.5 yıl kader birliği yapacaksın, her mecliste her şeye evet diyeceksin, ondan sonra saf değiştireceksin…

            Son olarak ihale konularından bazılarını köşelerine taşıyan kardeşlerime de küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum.

            Eğer ihalelerde herhangi bir hata olsa neredeyse 3 ayda bir denetim yapan müfettişler her yıl mali konuları inceleyen sayıştay müfettişleri Sayın Mirza’yı o makamda tutar mıydı? Lütfen beyler, hiç olmadı aday adaylığı sürecinde bu aday adaylarının hepimizin aday adayı olduğunu unutmayalım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.