güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

YÜREĞİMİN SESSİZ FERYADI

Yazının Giriş Tarihi: 16.09.2021 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.09.2021 00:04

    Gençliğimin nişanesi sana ördüğüm duvarları yıkmakla başladı. Ruhumun kanatları sonsuz özgürlük duygusunu yaşamayı artık başardı. Kar yağan gönlümün dimağında, sonsuzluğa doğru uzayan bir güneş doğdu. Sen hayatıma adım attığın andan itibaren, yaşadığım duygu seli bambaşkaydı. Kır çiçeği açan eflatun rengi baharlar getirdin bana. Sevgi açan yüreğinden süzülen aşkın hisleriyle uyandım sana. Bu nasıl bir edadır, bu nasıl bir sedadır. Görünmez ufkun tüm açıların da ruhuma İnce İnce döşediğim tutuşan aşkın hece yanlarında, kalbime sevda güneşi açtıran senden başkası olamazdı.

     Sen ruhumun derya denizi, kırlangıç ağacında canlanan sedef kokusu eşliğinde, gönlümün ayazında kalbimi ısıtan yârim.     

           Mehtap da yıldızları izlemeyi sevmeyi, sevilmeyi bir bakışınla hissetmeye doyamadım ben. Hoş geldin gönül deryama. Esen yelde düşlerimde yüreğimin hanesinde ebedi yaşayacak aşkın.

          Gönlümün efsunkar bakışlarına naçar düşen yüreğim, lal olmuş dilimi seninle çözdü. Kelimelerin dans ettiği düşleyici geceler de,  gönül rüzgârım da çehreme yansıdı aşkın. Canparem, bir garip yolcuyum bu hayatta, yanıma yoldaş olacak olan sensin bunu unutma. Hasretine vurgun yüreğim, tenhalarda yokluklarda olan bedenim seninle can buldu. Hiçbir gönül hisarı açmayacak kalbimi. Bir salkım söğüt altında Sen bana ben sana kavuşalım. Gökyüzünün maviliklerine bakarak seni hayalhanem’ de ağırlıyorum. Ne garip değil mi kalbime kilit vurmuştum ben. Yağmur yağan yüreklere, hazan vuran mevsimlere takılır kalırdım. Kalbimin kilidini açarken, Bir bakışınla anlattın. Sevgi emek ister denizin dalgalı halini alır gönlüme doğru yürüyen yolda sevgi ırmakları akar yüreğimden yüreğine...

     Yaşam nefesim, sensiz bu dünyada kimsesizim. Ay ışığı gönlümü fetheden senin sevdandı. Bir bakışın bile yeter benim seni anlamama çünkü duruşunda tutku, heyecan dolu gözlerin, dağlara sığdıramadığım o sevgi dolu sözlerin, tomurcuk güle benzer yüreğin.

          Gözlerin gözlerimde iken atar kalbim. Aşkın tohumlarını ekerken kulaklarımda dinlediğim sesin yankılanıyor. Karşı pencereden bakarken rüzgarlı havada uzun dalgalı saçların, buğulu gözlerin, gamzeli yanakların gözümün önünde canlanıyor.

    Gönül Pınar’ımdan damlayan yaşlar sana seslenmekte sende duyuyor musun? Temaşa gönlümün merkezinden sana ses verişlerimi Sen de hissediyor musun?

   

   

   

   

   

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.