güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

SEVDA SÜRGÜNÜ  

Yazının Giriş Tarihi: 26.01.2021 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.01.2021 00:02

Bu bir sevda sürgünü yüreğine serpilmiş aşkın hükmü.  Aşk fermanının mühürlendiği an gönlünün kanatları altına sığınarak uçmayı arzulamak ve özgürlüğün tadına bir nefesle varacağına inanma hissine kapılmak belki de. Sevda sancağı altında bir arada var olduğumuz sığınaklarımız var bizim. Kolu kanadı kırılmış nefes alamaz bir vaziyette sensiz hayatım. Bir sevda çiçeğinin yüreğimizde açması gönlümüze filizlenen sevdamızın ruhumuza işleyen en masum  ve yalın hali….

 Saadet zinciri çekmek istiyor gönlüm. Kalbimin ritmi sana sesleniyor ruhum eşsiz güzelliklere erişiyor sen varken, sen varken hayat umut mutluluk içinde yüzüyor ben artık oradan araya savrulmak istemiyorum sevgilim. Ben yüreğimin aşkının fermanını imzalamak istiyorum. Gönlümün kapısına mühür vurmak istemiyor yüreğim aksine kapattığım tüm kapıları açmak feryat figan sana seslenmek istiyorum. Kalbimin kilit anahtarı senin ellerinde sadece sen açabilirsin.

Yosun tutmuş denizlerde gezinmek istemiyor yüreğim. Sevdasını dolunaya açan menekşeye, gonca güllere, lalelere, öten bülbüllere haykırırcasına duyurmak istiyor. Bak gönlümün kapısını sana açtım. Rüzgârlı havayı soluyorken mehtaplı gecelerde aklım da sadece sen vardın. Kördüğüm gibi aşkımın bir fesleğen kokusu eşliğinde akın akın bir ses duyurma çabasında ruhum. Öyle alelade kolay bir şey değil ki bu. Gönlüme davet ediyorum seni kör olmuş ruhun sanki sana seslenişlerimi duyuyor musun? Kül olmuş ruhuna ben can vermeliyim. Boş bir çerçeve ise hayatın onu birlikte doldurmalıyız.

Bir çam kokusu eşliğinde seher vakti yağan yağmurun toprakla bütünleşerek etrafa yayılan kokusu kadar güzel bizim sevdamız. Bir çınar ağacı gibi yüreğimde büyüttüğüm tarif edemediğim bir sevgi benim ki. Okyanus esintisi ruhuma sensin can veren ve sensiz kanadı kırık bir kuş gibi geziniyor dipsiz kuyularda sessizliğe bürünüyorum. Kar yağan yüreğime kardelen çiçeğini sendin açtıran. Ey yar gönlümün gül kokan baharı neredesin? Hasret rüzgârında savruluyorum.  Sensiz hayat katmer karası hüzün yaprakları yağıyor etrafıma esen yelin efkârı sarıyor ruhumu yangınında bir külüm.  Sensizlik diyarında hayatın girdabında kapılmışım sevginin baharına.

Ateşten bir gömlek giymek gibi yüreğim sevda denizinin dibini boyluyorum. Sanki yüreğime konan kuşların sesini işitiyorum. Turnalar uçsun içimde sensizlik diyarı beni terk etsin artık. Yüreğimin sevgi bağıyla harmanlanıp aşkımızın ferman hükmü ellerinde gönül bağını koparma sevdiceğim. Bir sevda sandalında gezelim seninle dip bucak damarlarımızda akan kanda hissedelim aşkı. İki cihan saadeti yaşayalım seninle. Gönlüm seninle güzel ruhum sen olduğunda can buluyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.