güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

HER ŞEY SENİNLE GÜZEL

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:47

Her şey seninle güzel sevdiğim… Yağan yağmurun ferahlığı, esen rüzgârın serinliği , uçan uçurtmanın özgürlüğü andıran hissi. Her şey seninle güzel sevdiğim, denizin narin suyu etrafımı mutluluk tohumlarıyla çepeçevre saran sevgi ırmağı misali, içime sicim sicim işleyen halim… Sen yokken; kalbime hüzün yaprakları döşenmiş her gece uzun düşüncelere dalmış bir vaziyetteyim. Sen yokken; hayatın durgun sularında yüzüyor kalbimin derinliklerinde her an seni anıyor ve sende var oluyorum.

Ne ömrüm yeter sensiz olmaya nede nefesim, ben aciz bir kulum sevdan bende bir asır.. Kaderden mi kederden mi bilinmez!? yüreğim sende kalbinin en hassas yerinde. Gözlerimden akan her damla yaş sende, senin gözlerinde her yerde sen varsın sensiz dünyam çok karanlık gece karanlığı gözlerinle düşlüyorum seni. Her şey seninle güzel sevdiğim, bir sevda yokuşun da düşleyici mevsimlerimle bir gökkuşağı misali ,açan yüreğimin seslenişiyle geldim sana.. Hayatımın her anında satır satır yazdım sana gördüğüm ne varsa seni anımsatıyor bana.. Her yerde senin izin senin anıların hatıraların var.

Bir sevda bahçesinin kapısını araladığımda cenneti andıran gül kokulu baharlar getirdin bana, bir çınar ağacı gibi gittikçe büyüyen aşkımın refahını sunuyorsun.  Ben ise bir çığ gibi büyüyen, dur durak bilmeyen o yolda sevda demetleri döşüyorum seni düşündüğüm her anımda. Yüreğim derin dehlizlere süzülüyor, Kalbim çağlayan ırmaklar gibi sana akıyor. Sevgi ile beslenerek gitgide büyüyen gül demetlerinin kokusu sarıyor etrafımı yüreğimin sesini sende duyuyor musun?, Gönül defterime süzülen aşkının nakış nakış içime işleyen halini hissediyor musun? Hani her zaman dile getirirdin ya! gönlümün gül kokulu baharı sevgimin gönül yaprağı dedim ya asırlardır konuşulacak bir sevda bahçesi içerisinde yol aldık seninle.. İçli bir şarkının bestesi gibi ruhuma ince ince işledim seni.

                Sevda nedir?! Diye sorduklarında dilim değil kalbim konuşurdu aslında.. Ben ruhumda açan sevda çiçeklerini senin için beslerdim. Seni her gün gördüğümde sana olan hislerimi gönül defterimde kalbimin derinliklerinde yaşatıyorum. Her şey seninle güzel sevdiğim, doğan güneşin güzelliği, öten bülbülün sesi, esen rüzgârın ferahlığı ve beni esir alan yüreğinin sevda tınısı…

               

  

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.