güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

HER NEFESİMDE SEN VARSIN

Yazının Giriş Tarihi: 20.11.2021 00:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.11.2021 00:06

 Kapalı kapıyı ardı sıra açandı benim nebzimde,yüreğime yekpâre dokunandı. Bahçemde öten bülbülün sesi beni ona götürürdü. Aşkı anarken gözlerim gözlerindeydi. yüreğime dokunan notalar misali, gönlümü cezbederdi. Bakışları ruhuma tüm benliğiyle işlerdi. Gönlümü esir alan ona duyduğum sevdamdı. Yüreğim ona gonca güller dererdi. Billur sesi benim ruhumu onun kanatları altına alırdı. Onu andığım her an gönlüme reyyanlar saçılırdı.

Sevmek o kadar güzel bir duygu ki ancak ve ancak yaşayan ve yaşatan bilebilir. İçimde birikmiş o kadar güzel duygular vardı ki, içimden bir ses bunları ona anlatmam gerektiğini hatırlattı. Sonbahar havasını soluyor, her ikimizde birbirimizden habersiz, pencere kenarında karşılıklı birbirimize bakarken; işte o an anlamıştım onun da bana güzel duygular hissettiğini. Ona baktığım her an kalbim hızla çarpıyordu. Ey sevgili yârim, kaçırma gözlerini benden kalbimden kalbine filizlenen aşk-ı dergâhıma gelmeni bekliyorum.

Gamzeli yanaklarından süzülen tebessümlü hallerin, yüreğimi derdest edip senin önüne seriyor. Aldığım her nefes sana duyduğum sevdadandır bilesin... Özlemler biriktirdiğim gönlümün her köşesinde, varlığının ebedi olmasını istediğim sevdamız dile gelsin. Senki aşk-ı derun sevdiğim, sığındığım limanda ayaza vuran kalbimi ısıtan, hayallerimin ötesinin de ötesinde gönlümü sarmaşık güllerle kaplayan sevgili... Bir sevda pınarında buluşsak seninle ayışığı gönlümü fetheden bakışınla mest ettin yüreğimi... Çehrene çok yakın bağrımda yanan ateş, kalbimin sevgi sancağı altında, gökyüzünden sana sesleniyor sende duyuyor musun?

 Sonsuzluğun dil bağında var olan sevgimiz tüm hücrelerimizde kök salacak. Bir pınar serinliğinde, eşsiz güzelliklere mazhar olacağız. Sen gönlümde filizlenen en nadide çiçek...Gönül pencereme bir edayla süzüldün, kalbi keman çalan kelimeleri deftere döktün, bir ses  sedayla yüreğime ses verdin. Kanatlarını açmış bir gönlün ses verişleriydi bu....

 Bir çınar ağacı gibi büyük sana olan sevdam. Mâbedim sana, seninle bütünleşmeye, sende var olmaya. Yüreğimin sonsuz derinliklerinde seni bekliyorum...

     

  

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.