güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BİR KIYIDAN BAKIYORUM SANA

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2020 21:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2020 21:46

Bir kıyıdan bakıyorum sana hüzünlü bir sonbahar akşamında üşüyor ürperiyorum. Denizin dalgalı sesiyle sensizlik girdabında boğuluyorum. Ucu bucağı görünmeyen bir yola revan oluyor sevda sandalıyla uzak diyarlara göç ediyorum. Sensizlik beni öyle çok boğuyor ki her şeyi içime atıyor hayata karanlıklar içerisinde geriden bakıyorum. Tüm sözlerimi toprağa döküyor, gözyaşlarımla suluyorum. İçimde ki ses bana ruhumun derinliklerine dalıp geceye bir ses nefes ol asla pes etme dese bile nafile hüznün ruhuma sicim sicim işlemesine engel olamıyorum.

Bir kıyıdan bakıyorum sana artık güneş açmıyor gönlümün Nevbahar’ı damla damla biriken gönül deryama sendin kulaç atan efkârına yenik düşen hayatın anlamını arayan yıldızları seyreyliyorum. Gökyüzünün mavilikleriyle renk tonumu arıyorum. Sahi, hatırlar mısın sen bana esen bir rüzgârla gelmiştin. Denizin narin sesi kalbimin nefesi ruhumun ise çocuk kalbindeki salıncak sesi…

Senin kadife sesin kulaklarımda yankılanıyor ruhuma nakış nakış işleniyor. Can buluyor tüm duygularım ve ben seninle tamamlanıyorum bir yanım eksik kalarak… Kül olmuş ruhumun dirilmesiyle seni buldum kendimde.  Ve anladım ki sensizlik umutsuzluk makamında hüznün ilk ışıklarıyla göz açmaya yarıyor. Seninle güne gözlerimi açarak uyanmak ise sevginin paha biçilmeyen bir şey olduğunu bana hatırlatıyor. Gönlümün Nevbahar’ı bir çınar ağacı gibi yıkılmayan aşkımızın sevgi salıncağında sallanmak ve çocuksu ruhumuzla baş başa kalmak istiyorum.

Ömrümde bana verilen en güzel hediye sensin senin bende olan varlığın. Bir duygu seline kapılıyor gökyüzüne bakarak sana sesleniyorum biliyorum beni duyuyorsun iç çekiyorum sonra sensizlik denizi yokluyor beni dalgalarıyla ses veriyor. Hüzün sarıyor etrafımı hayat sen olmadan ne kadar çekilmez bir hal alıyor. Yokluğun benim ruhumu ne kadar yoruyor. Issız bir ada yüreğim sensizlik diyarına beni mahkûm ediyor. Bir ses eda ediyor bana hissettiğim duygularla yokluyor beni. Dur durak bilmiyor kalbimin ritmi sana olan hislerimi yaşadığım her an bana hatırlatıyor. Hatıralarımızı tüm yaşamım boyunca unutturmuyor. Sen gönlümün gül yaprağı sevgi dimağıyla kavrulmuş yüreğimin en nadide eseri çöl olmuş ruhumun yeniden canlandırarak hayata döndüren sevgili.

Yüzü toz tutmuş fotoğraf karelerinde olan sayfaları cesaret sancağı altında bir araya getiren aşk fidesi.  Yakamoz güzeli sevdiğim, sen benim kalbime yansıyarak cennet bahçesinde açan nergisimsin.  Gökkuşağı gibi açan yüreğim sende senin sevginle beslenmekte. Katmerleşmiş kalbimi sendin yumuşatan gönlünün güzelliğiyle seslenirdin bana sesin hala kulaklarımda sen ki; yağan yağmurun rahmeti, esen rüzgârın ezgisi, açan gonca gülün kokusu. Sana gittin demeyeceğim çünkü sen ruhuma bahşettiğin güzelliklerle geldin ve daima kalbimde var olmaya devam edeceksin…   

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.