güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

  BEN HEP SENİN PEŞİNDEYİM

Yazının Giriş Tarihi: 02.03.2021 00:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.03.2021 00:10

                Göğsümde esen yelin sevdası gönül pınarımdan damlayan yaşın haresi. Yüreğim çorak çöle dönmüş, ben fırtınadan kopmuş oradan oraya savruluyorum. Hiçbir simada yok sevgi mabedi, hiçbir yerde yok özlemle beklediğim insan. Biliyorum o da beni anıyor ama şimdi nerede bilmiyorum. Kapılmışım gönül deryamın hayalhanesine, sedef kokan bahar havasını soluyor ve yüreğimde besliyorum. Kanadı kırık bir kuş gibi yüreğim. Gönlümün bahçesinde açan sevgi çiçeğimin, ömrümde ilk ve son olması ümidiyle onu bekliyorum.

                Sensiz deniz dalgalı, sensiz bu kalp hüzünlü, çağlayan ırmaklar gibi kalbim. Seni ne zaman hayal etsem bir asır sürecek olan; sevda ırmağı akıyor kalbimin mihrabında. Hasret kaldım sana, sensizliğin girdabında bağrımda yanan ateş ve gönlümden süzülen nağmelerle sana seslendim aslında. Sahi, kimsin, nesin bilmiyorum, ama bildiğim bir şey var; sen bir yerlerdesin, en önemlisi kalbimde ritimle atan damarımdasın. Gözümde, gönlümde ruhumun eşsiz güzelliklerine mazhar olmaktasın. Ey sevgili yârim, derin dehlizlerde rahmet esintisi yüreğim ve merhamet abidesi kalbim.  Hasret denizine demir attığım varlığı ebedi olsun istediğim bir sevda sığınağı için bekliyorum. Değil mi ki sana seslenişim bir duygu akışında ilerliyor. Aşk kalbe konunca yüreğim farklı yollara doğru koşulsuz ilerliyor.

                Sana duyduğum sevdanın eşsiz güzelliklerine erişebilmek için beklemekteyim. Kararan ruhumu aydınlatan hayalimde var olan varlığın… Senin yüreğinde benim sevgi mabedim var. Ben seni sen olduğun için sevdim. Duruşuna, bakışına,  güzelliğine bakmadım; yüreğinin ses verişlerine baktım, ruhumda olan hissiyatıma baktım. Kapılmışım hislerime oradan oraya savruluyorum sanki ha, ne dersin gönlümün baharı! Tüm kelimeleri yıktım ardıma bakmadan gönlüme sicim sicim işledim. Hangi kıtada haykıracak kalbim, nerede filizlenecek varlığın, hangi toprak besleyecek yüreğimde açan gülleri…

                Canımın cananı bilesin ki, ben senin hüzünlü kalbinin içindeyim, duyulan sesindeyim muhabbet denizindeyim. Bir sevda ateşinde kavrulsa da yüreğim, biz kavuşamasak bile ben hep senin peşindeyim. Sanma ki ruhumun kanatları altında çırpınarak vazgeçtim. Ben sensizliği karaya vuran denizin sesine duyurdum, sağanak sağanak yağan yağmurun sesine anlattım.  Eğer bir gün beni anarsan, duyarsan sana adadığım hayatın güzelliklerini ve yaşamayı arzuladığım anları, işte o vakit ben buradayım. Sevgi hissini yaşamak yağan yağmur gibi berrak, kuşlar kadar özgür olmalı. İçimden geçen hislerin haddi hesabı yok.

                Benim nazarımda sevgi bitmeyen sonsuz bir yol. Vurgun yemiş misali gönlümün haykırışlarını duyuyor musun? Hayalimde, düşümde, gönlümün her hecesinde olan varlığını bir ömür yaşatmak için çaba sarf ediyorum. Göğsümde saplı kör bıçak gibi ayaza vurmuş sevdam, sensizlikle yaşattığı hüzün denizinin dalgalarıyla seslenirken yitip giden aşkın refahına ermek için mücadele ediyorum. Ay ışığı sevdamın mehtaplı gecelerinde efsunkâr bakışlarına bergüzar olan ruhumun eserisin sen…   

               

               

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.