güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ÜNİVERSİTEDE AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ KONFERANSI

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Akıllı Ulaşım Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAUSMER) tarafından düzenlenen "3. Uluslararası Akıllı Ulaşım Sistemleri Konferansı" (ITSC’23), 15-17 Kasım 2023 tarihlerinde çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir. Konferansa yurt içinden ve yurt dışından birçok bilim insanı, kamu ve özel sektör temsilcisi katılmıştır. 

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2023 03:40
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2024 16:15
Kaynak: Bülten
https://www.bandirmayasam.com.tr
ÜNİVERSİTEDE AKILLI ULAŞIM SİSTEMLERİ KONFERANSI

BAUSMER Müdürü Prof. Dr. Mehmet Tektaş açılış konuşmasında, Üniversitemizin ve BAUSMER'in akademik çalışmaları ve projelerini vurgulamıştır. İlk oturumda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü Genel Müdürü Ömer Alan ve AUS Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı & Haberleşme Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Sn. Esma Dilek birer sunum gerçekleşmiştir. Öğleden sonraki oturumlarda çeşitli konular ele alınmış, davetli konuşmacılar ve konuklar etkileşimli sunumlar gerçekleştirmiştir. Çeşitli sektörlerden uzmanlar, Akıllı Şehirler ve Akıllı Ulaşım Sistemleri ekosistemindeki işbirliklerini ve gelişmeleri paylaşmıştır.
Konferansın ikinci gününde, farklı oturumlarda multidisipliner konular, Uzay Bilimlerinden Tarım Lojistiğine kadar geniş bir yelpazede sunulmuştur. TEKNOFEST'e katılan üniversite öğrencilerimizden oluşan Waterbenders ekibi de projelerini paylaşmıştır.
Üçüncü günün oturumları Prof. Dr. Necla Tektaş'ın moderatörlüğünde yapılmış, ulaşım planlaması ve akıllı yöntemlere odaklanarak devam etmiş, YLSY ve ÖYP öğrencilerinin deneyimleri ele alınmıştır. Konferans akıllı ulaşım sistemleri alanındaki önemli gelişmeleri paylaşmak ve işbirliklerini artırmak adına başarılı bir etkinlik olmuştur. /Bülten


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.