güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

“METAVERSE VE YAPAY ZEKA”

Balıkesir Üniversitesinde; (BAÜN) “Metaverse ve Yapay Zeka” başlıklı bir konferans düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2024 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2024 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
“METAVERSE VE YAPAY ZEKA”

BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Konferans Salonunda düzenlenen ve İş Adamı, Araştırmacı, Yazar ve aynı zamanda Türkiye Düşünce Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Taşkın Koçak’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa; BAÜN Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Prof. Dr. Murat Doğdubay, Prof. Dr. Fatih Satıl, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Halil İbrahim Şahin, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Sibel Ergün, İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Pelin Palas Karaca, Savaştepe Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hilmi Tunahan Akkuş, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Taşkın Koçak, Metaverse evrenlerini oluşturan teknolojiler hakkında bilgi verdiği konuşmasında, Metaverse’nin günümüzün bir gerçeği ve vazgeçilmezi olduğunu ve Metaverse ile ilgili hazırlıkların yapılması gerektiğinin altını çizerek, sanal gerçeklik ve yapay zeka ile gelecekten bahsetti.

Akademik Danışmanlığını Prof. Dr. Ayhan İstanbullunun yaptığı Elektrik, Bilgisayar Sistemleri Öğrenci Topluluğu tarafından gerçekleştirilen konferans; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay tarafından Taşkın Koçak’a hediye takdimi ile sona erdi./Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.