güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ALTIEYLÜL'DE E-KİTAP DÖNEMİ

Altıeylül Belediyesi e-kitap hizmetini devreye sokarak basımını üstlendiği kitapları dijital ortama taşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2022 00:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2022 00:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
ALTIEYLÜL'DE E-KİTAP DÖNEMİ

Kitaplar Dijital Ortama Taşınıyor

Sadece Altıeylül için değil tüm şehir ve tüm kitapseverler için önemli birer kaynak olma özelliğini taşıyacak olan eserler, Altıeylül Belediyesi tarafından dijital ortama taşınmaya hazırlanıyor. Böylelikle öğrencilere, akademisyenlere ve kitapseverlere kaynak olabilecek nitelikte olup da satışı olmayan eserlerin dijital ortamdaki halleri vatandaşlar ile buluşacak.

Başkan Avcı “Kaynak Vazifesi Görmeyi Hedefliyoruz”

Vatandaşlar İbrahim Ergül’den El Kapıları Vatan Oldu; Dr. Ahmet Hamdi Bülbül’den Balıkesir’de Sultan II. Abdülhamid Han Eserleri ve Ahmet Zeki İzgöer’den Osmanlı Arşiv Belgelerinde Zağanos Mehmet Paşa gibi eserleri PDF formatında www.altieylul.bel.tr/Hizmetler/Kultur adresinden diledikleri zaman indirerek faydalanabilecek.

İlerleyen zamanlarda da PDF formatındaki eserlere yenilerinin eklenmesi için gerekli çalışmalar başlatılarak E-Kitap hizmetinin genişletilmesi düşünülüyor.

Vatandaşların ulaşmakta zorluk çektiği eserleri E-Kitap hizmeti ile ulaşılabilir hale getirdiklerini ifade eden Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı “Kültür ve sanat adına şehrimizde hayata geçirdiğimiz projeler arasında yer alan bu kıymetli eserleri vatandaşlarımız ile paylaşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hiçbir kâr amacı gütmeden tarihimize ve kültürümüze sahip çıkmanın bilinci içerisinde basımını üstlendiğimiz eserler şimdi de dijital ortamda daha ulaşılabilir bir hale geldi." dedi. /Memet Koşar

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.