güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

“SEYAHATSEVER” PROJESİNE BÜYÜK İLGİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Seyahatsever” projesi büyük ilgi görmeye devam ediyor. Gençlerin Türkiye’nin tarihi ve kültürel mekanlarını gezmeleri, tanımaları amacıyla hayata geçirilen Seyahatsever projesi kapsamında Balıkesir’e gelen gençler GSB Yurtlarında misafir olarak kalıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2022 00:12
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2022 00:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
“SEYAHATSEVER” PROJESİNE BÜYÜK İLGİ

GSB Yurtlarında kalarak Balıkesir’in çeşitli ilçelerinde tarihi ve doğal güzelliklerini keşfeden ve seyahati seven gençler, GNS Müzekart ile müze, ören yerlerini ücretsiz ziyaret edebiliyor. 15 Temmuz'da başlayan uygulama ile gençler, GSB yurtlarında ücretsiz konaklayabiliyor. Gençlerin, yaz aylarını etkin bir şekilde hareket halinde geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje ile 15 Temmuz - 1 Eylül tarihleri arasında Balıkesir’in çeşitli yerlerini gezmek isteyen gençler; Balıkesir Yurdu, Ayvalık Yurdu, Burhaniye Muhyiddin-i Rumi Yurdu ve Bandırma Fatma Ana Yurtlarında konaklayabilecekler.

Seyahatsever uygulamasında yaş aralığının 18-25’ten 18-30’a yükseltildiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “Yaz tatilinde yurtlarımızın ücretsiz kullanımını sağlayan "Seyahatsever" uygulamasına gelen yoğun ilgi nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımız talimatıyla yaş aralığı 18-25’ten 18-30’a yükseltildi. Proje ile 1 Eylül tarihine kadar gençlerin yurtlarımızda konaklayarak diledikleri gibi ilimizi gezmelerine olanak sağlıyoruz. Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan yurtlarımıza projenin başladığı günden bu yana çok sayıda gencimiz rezervasyon yaptırdı. Gençlerin en çok tercih ettiği yer ise Ayvalık oldu. Çok fonksiyonlu olan yurtlarımız 'Seyahatsever' projemizle, gençlerimiz için otel konforunda bir konaklama adresi oldu. Gençlerimizin tüm imkanlarımızla her zaman hizmetindeyiz. Balıkesir’i gezmek, görmek, keşfetmek, tatil yapmak isteyen tüm gençlerimizi bekliyoruz" dedi. /Melek Babacan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.