güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

SERDAR KUTER, BANDIRMASPOR BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI KOYDU

Eski dönem Bandırmaspor Yöneticisi Serdar Kuter, düzenlediği basın toplantısı ile Bandırmaspor Yönetim Kurulu Başkan Adayı olduğunu duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 16:46
Kaynak: Mihriban Nur Uysun
https://www.bandirmayasam.com.tr
SERDAR KUTER, BANDIRMASPOR BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI KOYDU

Bandırmaspor Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, 13 Mayıs’ta başkan adayı olmaması dolayısıyla 5 Haziran’a ertelenmişti. Başkan adayı olmaması dolayısıyla ertelenen Bandırmaspor Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu öncesinde eski Bandırmaspor Yöneticisi Serdar Kuter, yaşanan sürecin değerlendirildiği bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Noir'de düzenlenen toplantıda Bandırmaspor'un geldiği nokta ile ilgili konuşan Serdar Kuter, Bandırmaspor Yönetim Kurulu Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Yapılacak kurulun Bandırmaspor tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu nitelendiren Serdar Kuter, "Bandırmaspor sadece Bandırmaspor taraftarlarını değil Bandırma halkını ve bu bölgeyi etkiliyor. 3 Temmuz 2019’dan bu yana tüm dönemlerde, Bandırmaspor'un yaşadığı süreçlerin içinde yer aldım. 2019’dan bu yana Bandırmaspor'un geldiği noktayı hepimiz görüyoruz. Tesisleşme yatırımları yapan, antrenman sahalarını geliştiren ve daima üzerine koyarak ilerleyen bir takımız. Bandırmaspor için kurul tarihi verildiğinde yeni yönetime bir kapı açıldı. Ancak Bandırma'dan bu takım için bir aday çıkmadı. Geldiğimiz noktaya gelmek çok zor. Ancak geldiğimiz yere dönmek çok kolay. 5 yılda verilen emeği ve yapılan yatırımları heba etmek kimsenin hoşuna gitmeyecektir. Bandırmaspor Bandırma'nın en önemli markası ve bu markayı kaybetmek benim ve arkadaşlarımın da içine sinmiyor." dedi.

BANDIRMASPOR'U YÖNETMEYE ADAYIZ

Bandırmaspor'un geldiği noktada herkesin elini taşın altına koyarak takımına sahip çıkması gerektiğini belirten Kuter, "Biz üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Ancak bu, bir grubun sorumluluk almasıyla olacak bir iş değil. Bu takımın bir yere getirilebilmesi için kamu kurum kuruluşları, Bandırma halkı ve herkesin bir araya gelerek takımına sahip çıkması gerekiyor. Onursal Başkanımız Onur Göçmez bu takımı buraya hakkıyla getirdi. Bize her zaman destek olacağını da söyledi. Geçmişte kırgınlıklar, küskünlükler yaşanmış olabilir. Ancak bunların hepsini bir kenara bırakmalıyız. Bunları bir kenara bırakmazsak Bandırmaspor'un bir geleceği olamaz. Bandırmaspor sadece bizim değil aynı zamanda çocuklarımızın meselesi. İşte geldiğimiz bu noktada taşın altına elimizi koyduk. Ben ve arkadaşlarım Bandırmaspor'u yönetmeye adayız. 5 Haziran’da kurulumuz da teveccühü gösterirse Bandırmaspor'un yönetimini devralacağız. Bu bayrağın yere düşmesine izin vermemeliyiz. Çok çalışarak Bandırmaspor'u sürdürülebilir ve çok daha güzel yerlere taşıyacağız. Herkesin destek vereceğine inanıyorum." diye konuştu.

Başkan Adayı Serdar Kuter’in yönetim listesinde yer alan isimler ise şu şekilde;

GÜREL SOYLU

İSMAİL AYDIN

MURAT KARAKOYUN

MEHMET ÖZBAY

ÖZEL AYDIN

SİNAN ŞAROĞLU

MÜCAHİT ÇARIKÇIOĞLU

CUMHUR BABUŞÇU

EMİR AHMET CİHANGİR

FATİH BOZDUMAN

GÖKHAN ÇALIŞKAN

ÜNSAL YAMANER

VOLKAN TOSÇA

HÜSEYIN BAŞ

ERDEM ÖNAL

TEZCAN ASLAN

YUNUS DÜZMEKİK

RECEP ÖZİNANÇ

BORA ÖZİŞ

ÖZKAN ÖZDEMİR

UĞUR MARAL

GÖKHAN TUNÇ

SAMİ CAN EKEN

ERHAN TAŞ

NAMIK ÇAPRAZ

TANER ERSÖZ

Haber: Mihriban Nur Uysun

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.