güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

SANAYİSPOR 2022-2023 SEZONUNA HAZIR

43 yıllık tarihi geçmişe sahip olan Sanayispor yeni sezon için yönetimini oluşturarak görev dağılımını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2022 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2022 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
SANAYİSPOR 2022-2023 SEZONUNA HAZIR

Uzun yıllardır kulüp başkanlığını yapan Çetin Uğurdur’un görevini bırakmasıyla birlikte yapılan olağan genel kurulda Başkanlığa Serkan Martin seçildi. 2022-2023 süper amatör liginde mücadele edecek. Sanayispor başkan yardımcısı ve basın sözcüsü, Bayram Özdemir yaptığı basın toplantısında süper amatör ligde mücadele edecek olan kırmızı siyahlı ekibin çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

 Özdemir; “1979 yılında kurulan kulübümüz Sanayispor 2.amatörden başladığı futbol hayatını merdivenleri dinlenmeden çıkarak uzun bir süre 1.Amatörde mücadele ettikten sonra 2009-2010 futbol sezonunda şuan mücadele ettiği Süper Amatör Lige şampiyon olarak çıkarak 5 sezon burada mücadele etmiş ve bir alt lige düşmesine rağmen 2020-2021 futbol sezonunda tekrar ait olduğu lige dönmüştür. Bu dönüşle hem kadrosunu gençleştirerek hem de kadrosunun çoğunluğunu Bandırmalı gençlerden  kurarak U23 ayarında bir takım yaparak ligde tutunmayı başarmış önümüzdeki yıllarında garantisini almıştır. Sezon sonu uzun yıllar Kulübümüzün Başkanlığını yapan Çetin Uğurdur'un görevi bırakmasıyla da Serkan Martin Başkanlığında yeni yönetim kurularak göreve geldik. Yeni yönetimimiz ilk olarak hoca konusunu ele aldı. Balıkesir ve çevresinde uzun yıllar başarılı bir şekilde hocalık yapan Mecit Uzun hocamız ile anlaşarak bugün sizlerin de huzurunda sözleşmesini imzalayacağız. Halen elimizde geçen seneden takımda kalan 25 futbolcumuz bulunmakta ve bu oyuncularımızla yola devam etme kararındayız. Hocamızın da önümüzdeki günlerde eksik gördüğü yerlere de gerekli takviyeler yapılarak 15 Ağustos tarihinde de sezonumuzu kısmetse açacağız.” dedi.

Sanayispor başkan yardımcısı ve basın sözcüsü, Bayram Özdemir konuşmasına şöyle devam etti;

“Bu geçilen zor zamanlarda sporcu evlatlarımızı kötü yollardan kurtarmayı hedefliyoruz.  Kulübümüze Sanayici İş adamlarımızın sahip çıkmaları için gerekli çalışmaları başlattık. Sanayi Kapı girişlerinde reklam panoları yaptırılarak azda olsa gelir elde etmek. Bizim Büyükşehir ve Bandırma Belediyelerinden taleplerimiz, elimizden geldiği kadar idman sahamızı ışıklandırma çabasına gitmemize rağmen kışın gece idmanlarımızda sıkıntılar yaşamaktayız.  Belediyelerimiz bu konuda bizlere yardımcı olurlarsa ışıklandırmanın düzenli hale getirmesi sadece bizi değil bizimle birlikte idman yapan diğer kulüplerimizi rahatlatacaktır. Belediyemizden kiraladığımız Saha kenarında bulunan alana eğer başarılı olabilirsek Kulüp binası yapmak ve arka tarafına da sosyal tesisler yaptırılarak Kulübümüze gelir elde etmek için gerekli çalışmalara başlayacağız. Bu arada uzun yıllardır yapılamayan alt yapı çalışmalarımızdan da kısaca bahsedersek, 4 yıldır büyük özverilerle çalışmalarını sürdüren ve bu yıl iyi dereceler elde etmeyi başararak sezon içerisinde A takıma 4-5 futbolcu takviyesi olmuştur. Şuan 2005-2006-2007 yaş kategorisinde 30, 2008-2009-2010 yaş gurubunda 35 ve 2011-2012-2013 yaş gurubunda da 18 lisanslı futbolcularımız vardır. Yönetim Kurulu Üyemiz Altyapı sorumlumuz ve Antrenörümüz Feray Acemliler'in eşliğinde hafta içi her gün Sanayi Tesislerinde Alt yapı takımımız çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.” /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.