güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ŞAMPİYON SAĞKOL’DAN BANDIRMA İÇİN BİR İLK DAHA

Bandırma Kızıl Ejder Spor Kulübü İşletme Sahibi, Dünya Şampiyonu Antrenör Veli Sağkol, Wushu Kung Fu Balıkesir İl Temsilcisi olarak atandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2022 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2022 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
ŞAMPİYON SAĞKOL’DAN BANDIRMA İÇİN BİR İLK DAHA

2016 MMA Şampiyonluğu ve Full Contact Dünya 1’inciliği sahibi Veli Sağkol, Wushu Kung Fu Balıkesir İl Temsilcisi olarak atandı. Bandırma Kızıl Ejder Spor Kulübü İşletme Sahibi, Dünya Şampiyonu Antrenör Veli Sağkol, kendisine verilen temsilcilik ile birlikte artık Bandırma’da çeşitli etkinlikler, seminerler ve spor müsabakaları düzenlenebileceğini belirtti.

Yaptığımız röportajda Bandırma’da daha önce hiç bir Hocaya verilmemiş olan il temsilciliğinin kendisi için gurur verici olduğunu dile getiren Veli Sağkol, “Bu görev Bandırma’da ilk olarak bana nasip olduğu için çok mutlu ve gururluyum. Bu görev ile birlikte Balıkesir İli ve İlçelerinde Wushu Kung Fu spor dalını ileriye taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bandırma adına konuşmak gerekirse, bu görev ilk defa Bandırmalı bir hocaya verildi. Bu benim için ekstra bir gurur kaynağı oldu. Ayrıca ilerleyen zamanlarda Bandırma’da seminerler ve spor müsabakaları gibi etkinlikler bizleri bekliyor olacak,” dedi. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.