güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

PLAJIN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen Plaj Voleybolu VW Beach Pro Tour Balıkesir Futures Turnuvası'nda dördüncü gün kadınlar ve erkekler kategorilerindeki yarı final ve final müsabakalarıyla sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2022 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2022 00:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
PLAJIN ŞAMPİYONLARI BELLİ OLDU

Turnuvayı erkekler kategorisinde Djordje Klasnic -Lazar Kolaric (Sırbistan) ikilisi şampiyon olarak tamamladı. Klasnic ve Kolaric'e madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş ile Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, ödül çeklerini Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Yahya Akduman sundu. Erkeklerde Bradley Fuller-Sam O'dea (Yeni Zelanda) ikilisi ikinci, Thomas Hartles - Alani Nicklin (Yeni Zelanda) ikilisi üçüncü oldu.

Kadınlar kategorisinde ise Savannah Simo - Megan Kraft (Amerika Birleşik Devletleri) ikilisi şampiyonluğa ulaştı. Simo ve Kraft madalya ve ödül çeklerini Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş ile Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman'ın elinden aldı. Kadınlarda Brook Bauer - Katie Horton (Amerika Birleşik Devletleri) ikinci, Daniela Álvarez Mendoza - Tania Moreno Matveeva (İspanya) üçüncü oldu.

Erkeklerde birinci olan Djordje Klasnic -Lazar Kolaric (Sırbistan) ikilisini desteklemek için çok sayıda Sırp seyirci Ayvalık'a geldi. Bin beş yüz kişinin tribünlerde takip ettiği final günü karşılaşmaları, D-Smart Spor ve EuroVolley TV'de canlı olarak yayınlandı.  /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.