güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

MİLLİ TAKIM İSLAM OYUNLARI’NA HAZIRLANIYOR

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Balıkesirli güreşçi Yasemin Adar Yiğit’in yanı sıra Emine Çataloğlu ve Yağmur Çakmak’ın da yer aldığı Kadın Milli Takım, Azerbaycan ve Kazakistan ile birlikte İslam Oyunları’na hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2022 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2022 00:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
MİLLİ TAKIM İSLAM OYUNLARI’NA HAZIRLANIYOR

24 Temmuz’da başlayan ve 8 Ağustos’a kadar sürecek olan Kadın Milli Takım İslam Oyunları Hazırlık Kampına Milli Takım’ın yanı sıra Azerbaycan ve Kazakistan da katıldı.

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Yasemin Adar Yiğit’in yanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediyespor güreşçisi Yağmur Çakmak ve ay-yıldızlı ekibin bir diğer Balıkesirli’si Emine Çataloğlu’nun aralarında yer aldığı 16 Türk, 9 Azeri ve 9 Kazak sporcu olmak üzere toplamda 34 sporcu ile Niğde Demirkazık’ta düzenlenen İslam Oyunları Hazırlık Kampı’nda şampiyona için gaza basıldı.

Neşeli görüntülere sahne olan Milli Takım kampında sporcuların birbirleriyle olan tatlı rekabetleri ve çalışma disiplinleri dikkat çekti.

Kadın Milli Takım Antrenörü Efraim Kahraman, kamp ve İslam Oyunları ile ilgili olarak, “Burada Azeri ve Kazak misafirlerimiz ile birlikte güzel bir kamp geçiriyoruz. Güzel bir arkadaşlık ortamı yakaladık. Bunların faydasını göreceğimize inanıyoruz. Bu kampta genç ve tecrübeli sporcularımız bir arada yer alıyor. Olimpiyatlarda mindere çıkmış, madalya almış sporcular ile genç kardeşlerimizin birlikte çalışmasının meyvelerini ileride alacağız. İslam Oyunları, genç sporcularımıza fırsat verdiğimiz bir turnuva olacak. Bunun yanı sıra bir yandan da burada Dünya Şampiyonası hazırlıklarını da gerçekleştirmiş oluyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.