güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

MİLLİ SPORCU KARACA DÜNYA İKİNCİSİ OLDU

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü’nün Milli Sporcusu Aleyna Karaca, Fransa'da düzenlenen atletizm yarışmalarında, yüksek atlama branşında dünya ikincisi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2022 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2022 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
MİLLİ SPORCU KARACA DÜNYA İKİNCİSİ OLDU

Fransa’da, 30 ülkeden 3 bin 500 sporcunun katılımıyla gerçekleşen “İSF Gymnaside Atletizm Dünya Şampiyonası'nda, yüksek atlama branşında yarışan Erdek Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi ve Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü’nün Milli Sporcusu 18 yaşındaki Aleyna Karaca Dünya 2’ncisi oldu. Karaca’nın başarısı büyük ses getirirken, Erdek’te de sevinçle karşılandı.

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, konu ile ilgili Erdek Belediyesi’nin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Tam da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızın 103.yıl dönümünde bizleri gururlandıran bir haberi almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün Fransa’da gerçekleşen İSF Atletizm Dünya Şampiyonasında Erdekli Sporcumuz Aleyna Karaca Dünya İkincisi olmuştur. Erdek’imizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek dünya ikincisi olan sporcumuz Aleyna KARACA ve Milli Takım Antrenörümüz Niyazi Gülhan'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum,” ifadesinde bulundu. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.