Bandırma’nın ev sahipliğini yaptığı organizasyonda U9, U11, U13, U15, U17, U19, Gençler, Büyükler, Masterlar kategorilerinde toplam 165 sporcu mücadele etti. General Balcı Çamlığı’nda 8 ilin katılım gösterdiği müsabakada U9-U11-U13-U15-U17-U19- Gençler-Büyükler ve Masterlar kategorilerinde kıran kırana müsabakalar gerçekleşti.
Elüstü “165 sporcumuz var ve 8 ilden katılım gösterdiler”
Bandırma İlçe Spor Müdürü Hüseyin Elüstü“ Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Modern Pentatlon Federasyonun ortaklığında düzenlenen 2022’nin son ayağı Laser Run Şehir Turu 3. Yarışı" müsabakaları Bandırma’da gerçekleşmektedir. Yarışlarda U9, U11, U13, U15, U17, U19, Gençler, Büyükler, Masterlar’a kadar devam ediyor. Bu senenin son yarışıdır. Toplamda 165 sporcumuz var ve 8 ilden katılım gösterdiler. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah Bandırma’ya böyle Türkiye şampiyonlukları gelir ve halkımızla bütünleştirerek bu tür sporları halkımıza tanıtırız. İçerisinde Bandırma ‘dan dan güzel sporcularımız çıkıp bölgemizi temsil eder diye düşünüyorum. İnşallah bunu da başarırız” dedi.
Aksakal “Bu tür sporlara destek çıkmak gerekiyor”
Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal’da konuşmasında “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Modern Pentatlon Federasyonun ortaklığında düzenlenen ve uluslararası düzeyde yapılan müsabakada tüm emeği geçen herkese başarılar dilerim. Bu tür sporlara destek çıkmak gerekiyor. Gençlerimizi spora alıştırmak adına yapılan bu tip faaliyetleri her zaman desteklemek gerekiyor” dedi. /Serhat Barış