güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİLİK HAREKETİNE SEN DE KATIL!

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), FIBA, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve adımları bağışa çeviren ilk sağlık uygulaması ‘Help Steps’ yapılan anlaşma ile sosyal sorumluluk projesinde buluşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2022 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2022 00:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
İYİLİK HAREKETİNE SEN DE KATIL!

Avrupa’nın en prestijli altyapı basketbol organizasyonlarından FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda yer alan tüm basketbolcu, teknik ekip üyeleri ve seyircilerin atacakları adımlar ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) aracılığıyla çocukların 1 yıllık eğitim masraflarının karşılanması için bağış oluşturulacak.

Ülkemizin ev sahipliğinde İzmir’de düzenlenen FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu ve Bornova Atatürk Spor Salonu’nda 30 Temmuz – 7 Ağustos 2022 tarihleri arasında düzenleniyor.

Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Büyük Britanya, Çekya, Fransa, Hırvatistan, Karadağ, Kuzey Makedonya, Litvanya, Polonya, Sırbistan, Slovenya, İspanya, İsrail, İtalya ve Yunanistan’ın 18 Yaş Altı Erkek Milli Takımlarının katılımıyla hayata geçecek projenin sonunda biriken adımlarla Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) çocuklarının eğitimlerine destek olunacak.

Help Steps Nasıl Kullanılıyor?

Help Steps uygulaması akıllı telefonlara ücretsiz olarak indiriliyor. Uygulama gün içinde atılan adımları sayıyor. Biriken bu adımlar akşam saat 00.00 olmadan kısa bir reklam izlenerek HS puanına çevriliyor. Kullanıcılar bu puanları isterse ihtiyaç sahibi bireysel yararlanıcılara, STK’lara veya taraftarı olduğu kulüplere dönüştürecekler.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Hakkında

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, başta Suna Kıraç olmak üzere, eğitimin her şeyin başı olduğuna yürekten inanan bir grup sanayici, yönetici ve akademisyenin girişimi ile devlet tarafından verilen temel eğitime destek olmak amacıyla 23 Ocak 1995 tarihinde kuruldu.

İlköğretim çağındaki çocuklara okul dışı nitelikli eğitim desteği vermeye odaklanan TEGV, yıllar içinde Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu oldu. TEGV 2009 yılında Bakanlar Kurulu tarafından “İzin almadan yardım toplama” hakkına sahip vakıflardan biri olarak tanındı. Vakıf, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile 28 Ocak 2022 tarihinde imzaladığı iş birliği protokolü kapsamında Türkiye genelinde 24 ilde 8 Eğitim Parkı, 29 Öğrenim Birimi ve 18 Ateşböceği Öğrenim Birimi’yle çocuklara nitelikli eğitim desteği vermeye devam ediyor.

Help Steps Hakkında

Adımları iyiliğe dönüştüren ilk sağlık uygulaması olan Help Steps, akıllı telefonlara ücretsiz olarak indirilebiliyor. 2020 yılının tamamında 160 ülkede 800 binden fazla kullanıcıya ulaşan Help Steps, her geçen gün büyümeye devam ediyor. Help Steps ile kullanıcılar 2020 yılında 50 milyardan fazla adımı ihtiyaç sahiplerine bağışladı. Help Steps’te kullanıcılar bağış yapacağı kurumu veya kişiyi kendisi seçerek, adımların ihtiyaç sahiplerine ulaşması sağlanıyor. /Haber Merkezi

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.