güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

İL SPOR GÜVENLİK KURULU TOPLANTISI YAPILDI

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Vali Hasan Şıldak başkanlığında gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2022 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2022 00:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
İL SPOR GÜVENLİK KURULU TOPLANTISI YAPILDI

İlimizde 2022-2023 sezonunda yapılacak olan her türlü spor müsabakasında güven ortamının sağlanması için, karşılaşmalarda alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantı İl Emniyet Müdür Yardımcısı İlyas Eryılmaz’ın sunumu ile başladı.

İl genelinde bulunan tüm spor kulüplerini, taraftar derneklerini, genel/özel güvenlik güçlerini, itfaiye, sağlık ve diğer kamu/tüzel kişilerini ve seyircileri kapsayan İl Spor Güvenlik Kararlarıyla; önümüzdeki sezonda oynanacak profesyonel ve amatör spor müsabakalarında güvenliğin temin edilmesi amaçlanıyor.

Toplantıda, müsabakalar öncesi il genelinde alınacak tedbirlerin yanı sıra spor tesisleri ve çevresinde alınacak tedbirler ile müsabakalar esnasında alınması gereken tedbirler madde madde ele alındı.

Şıldak, “Tüm Camia Kenetlenmeli”

Vali Şıldak kurul üyelerinin tedbirlerle ilgili karşılıklı fikir alışverişi yaptığı toplantıda; sezonun huzurlu, sağlıklı ve centilmenlik kuralları çerçevesinde gerçekleşmesi temennisinde bulundu. Şıldak, “2022-2023 sezonunun İlimizin güzide kulüplerinin lehine olan güzel sonuçlarla bizi buluşturmasını gönülden arzuluyoruz. En verimli sonuçların elde edilmesi için taraftarlarıyla, yönetimiyle, teknik kadrosuyla, oyuncularıyla tüm camianın birbirine kenetlendiği, kurumlarımızla işbirliği içinde olunan başarılı bir sezon geçmesini istiyoruz. Vatandaşlarımızın aileleriyle izlediği müsabakalarda huzur ve güven ortamının hakim olması için tedbirlerimizi kurumlarımızla koordine içerisinde gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu. /Melek Babacan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.