güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

HÜSEYİN ÇERİ "SPOR SALONLARI ATIL DURUMDA" (Özel Haber)

Milli kaleci ve spor yorumcusu Hüseyin Çeri, Bandırma'daki spor olanaklarının yetersizliği ve atıl durumdaki spor salonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 11:01
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
HÜSEYİN ÇERİ "SPOR SALONLARI ATIL DURUMDA" (Özel Haber)

Çeri, uzun yıllardır atıl ve boş durumda olan Kara Ali Acar Spor Salonu'nun Bandırma'ya yeniden kazandırılması gerektiğini dile getirdi.

Çeri "Gençlerin spor yapma imkanları kısıtlanıyor"

Çeri, Bandırma'da futbol dışında diğer spor branşlarının desteklenmemesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Özellikle, yıllardır basketbol ve voleybol maçlarının oynandığı Kara Ali Acar Spor Salonu'nun atıl durumda olmasının gençler için büyük bir kayıp olduğunu ifade etti. "Bandırma'da sadece Bandırmaspor'la yatıp kalkıyoruz ama diğer spor branşlarında da çocuklarımız var," diyen Çeri, bu durumun gençlerin spor yapma imkanlarını kısıtladığını belirtti.

Çeri "Spor salonunun yeniden kazandırılması gerekiyor"

Hüseyin Çeri, Kara Ali Acar Spor Salonu'nun bir an evvel yeniden Bandırma'ya kazandırılması gerektiğini vurguladı. Bandırma'daki yöneticilere seslenen Çeri, Gençlik Spor Bakanlığı ile iletişime geçip somut adımlar atılması gerektiğini söyledi. Yaz sezonunda çocukların sadece denize gidip yüzme eğitimi almasının yeterli olmadığını belirten Çeri, Bandırma'ya ait bir yüzme havuzu ve diğer spor dallarına yönelik tesislerin eksikliğini dile getirdi.

Çeri, "Çocuklarımızı spora yönlendirmeliyiz"

 “Çocuklarımızı spora yönlendirmemiz gerekiyor, yoksa kötü alışkanlıklara yöneliyorlar," diyen Çeri, sporun çocukların gelişiminde ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarında önemli bir rol oynadığını vurguladı. Çeri, Bandırma'daki yöneticilerin çocukların spor yapmaları için gerekli altyapıyı sağlaması gerektiğini belirtti ve sorumluluklarını yerine getirmeye çağırdı. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.