güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

HÜSEYİN ÇERİ, “PLAYOFF’TA İŞİMİZ ÇOK ZOR”

Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri, üst üste mağlubiyetler alan Royal Hastanesi Bandırmaspor’un Süper Lig umutlarını Playoff’a bıraktığını ancak bu noktadan sonra işinin çok zor olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2022 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2022 00:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
HÜSEYİN ÇERİ, “PLAYOFF’TA İŞİMİZ ÇOK ZOR”

Eski Milli Kaleci ve Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri, 2-0’lık Keçiörengücü yenilgisi ile mağlubiyet serisini 3 maça çıkaran Bandırmaspor’un maçlara hazırlanmayan ve yorgun bir görüntü çizdiğini kaydetti. Hüseyin Çeri, bu mağlubiyetler sonrası Süper Lig umutlarını Playoff’a bırakan Bandırmaspor’un işinin artık çok zor olduğunu dile getirdi. Bu hafta oynanacak Balıkesir-Bandırmaspor derbisi için de açıklamalarda bulunan Hüseyin Çeri, küfür konusunda uyarılarda bulundu.

Hüseyin Çeri, “Bandırmaspor 3 haftadır üst üste mağlup oluyor ve puanı şu an 55. Lig’de 2. olma şansımız artık bir hayal. Ligin bitmesine 3 maç kaldı ve sevindirici olan bu 3 maçta sadece 1 puan alabilirsek Playoff’a kalıyoruz. 35. Haftada kendi sahamızda oynadığımız Keçiörengücü maçına gelirsek maalesef eski Bandırmaspor’dan çok uzak bir futbol sergiledik. Aslında bu durum son 3 maçtır devam ediyor. Neden böyle oldu sorusuna cevap vermek gerçekten çok zor.

33. Haftaya geri dönecek olursak Kocaeli’nde gerçekten çok kötü bir futbol sergiledik. Yorgun ve maça hazırlanmamış bir Bandırmaspor gördük. Aynı görüntü Gençlerbirliği ve Keçiörengücü maçlarında da vardı. Bu durum doğal olarak insanları hayal kırıklığına uğrattı ama artık önümüze bakmamız gerekir. Çünkü önümüzdeki hafta Balıkesir ile oynayacağımız maçta 1 puan alabilirsek Playoff’u garantilemiş oluyoruz. Ancak daha önce de söylediğim gibi Playoff’ta işimiz çok zor,” dedi.

Hüseyin Çeri’den Derbi Öncesi Küfür Uyarısı

“Hem Balıkesirspor’da hem de Bandırmaspor’da futbol oynayan biri olarak küfrü asla onaylamıyorum,” diyen Hüseyin Çeri, “Her iki takımın yönetimi de buna dur demesi gerekirdi ama kimseden ses çıkmıyor. Örneğin Bandırmaspor Playoff oynadı ve Süper Lig’e çıktı diyelim. Maçları nerede oynayacak? Kendi sahamızda oynama şansımız olmadığı gibi Balıkesir’de de oynama şansımız yok. Ya Çanakkale’de ya da Bursa’da oynamak zorundayız. Balıkesir ile diyalog kurulmuş olsa ve bu küfürler olmamış olsaydı maçlarımızı rahat bir şekilde Balıkesir’de oynardık. Hem Balıkesir hem de Bandırmaspor yönetiminin bu küfür konusunda en ufak bir çaba sarf ettiklerini görmedim, görmeyiz diye de düşünüyorum,” ifadesinde bulundu. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.