güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

HÜSEYİN ÇERİ, “MAÇIN SONUCU BELLİYDİ”

Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri, Balıkesirspor galibiyeti ile Playoff’u garantileyen Bandırmaspor’un beklenen bir sonuç aldığını ifade ederek teknik heyete Playoff yolunda büyük sorumluluk düştüğünü söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2022 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2022 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
HÜSEYİN ÇERİ, “MAÇIN SONUCU BELLİYDİ”

Eski Milli Kaleci ve Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri, Royal Hastanesi Bandırmaspor’un 5-1’lik Balıkesirspor galibiyetinin beklenen bir sonuç olduğunu dile getirdi. Bandırmaspor’un aldığı bu galibiyet ile artık Playoff’u garantilediğini belirten Hüseyin Çeri, bu noktadan sonra teknik heyete çok büyük sorumluluklar düştüğünü ifade ederek, “Ligin sonu geldi ve artık bütün takımların oyun stillerini aşağı yukarı biliyoruz. Playoff’a kalacak diğer takımların oyu stillerini çok iyi okumamız, ezberlememiz lazım,” dedi.

Hüseyin Çeri, “Royal Hastanesi Bandırmaspor’un Balıkesirspor ile oynayacağı maçın sonucu belliydi. Balıkesirspor düşmesi kesinleşen bir takım. Doğal olarak Bandırmaspor’un galip geleceği bilinen bir gerçekti. Bandırmaspor ligden düştüğü sene Balıkesirspor ile yaptığı maçın rövanşını aldı diyebilirim. Bu karşılaşmanın derbi olması dolayısıyla Bandırmaspor açısından hem futbolcular üzerinde, hem de taraftarlar üzerinde tabi ki de büyük coşku yarattı.

Bandırmaspor aldığı bu galibiyetle Playoff’u garantilemiş oldu. Artık Playoff’a kalacak diğer takımları beklemek durumundayız. Bundan sonra Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, sakatlıklara karşı biraz daha dikkatli olmalı, futbolcuları biraz daha korumaya almalı. Diğer yandan oynamayan futbolcuları da Playoff’a hazırlamak gerekir diye düşünüyorum.

Önümüzdeki hafta kendi sahamızda Bursaspor’u ağırlayacağız. Biliyorsunuz ki Bursaspor da düşme potasında. Lig’deki son maçımız ise İstanbulspor ile olacak. İstanbulspor da bizim gibi Playoff oynayacak bir takım. Futbolcularımızı biraz daha korumaya almamız gerekir diye düşünüyorum, çünkü Playoff maçlarına eksiksiz bir şekilde çıkmamız gerekiyor. Şimdiden Playoff’a hazırlık yapmamız lazım. Artık teknik heyete çok büyük sorumluluklar düşüyor. Ligin sonu geldi ve artık bütün takımların oyun stillerini aşağı yukarı biliyoruz. Playoff’a kalacak diğer takımların oyu stillerini çok iyi okumamız, ezberlememiz lazım,” dedi. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.