güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

HÜSEYİN ÇERİ’DEN TRANSFER DEĞERLENDİRMESİ

Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri ile Bandırmaspor’un yeni transferlerini ve takımdan ayrılanları değerlendirdik. Teknik Direktör Mustafa Gürsel’in de artık takımı iyi tanıdığını kaydeden Hüseyin Çeri, takımın eksiklerine göre, nokta atışı transferler yapılması gerektiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2022 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2022 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
HÜSEYİN ÇERİ’DEN TRANSFER DEĞERLENDİRMESİ

Eski Milli Kaleci ve Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri, Bandırmaspor’un transferlerini değerlendirdi. Bandırmaspor’un, Teknik Direktör Mustafa Gürsel ile sözleşmesini bir yıl daha uzattığını ve Gürsel’in artık takımı iyi tanıdığını, buna göre de nokta transferler gerçekleştirmesi gerektiğini ifade eden Hüseyin Çeri, “Önümüzde ki sezon kolay olmayacak. Şampiyonluk isteniyorsa, hesaplar iyi yapılmalı,” diye uyardı.

Hüseyin Çeri, yaptığımız röportajda şunları söyledi, “Ersel Uzgur ile Sportif Direktörlük görevi için anlaşma sağlandı. Bunun yanı sıra edindiğimiz kesin bilgilere göre; Merkez orta sahada görev yapan Mustafa Saymak, daha önce Aris Selanik'te forma giyen santrafor Dimitrios Manos ve sol kanat Caner Hüseyin Bağ ile görüşüldü. Bu futbolcuların hepsiyle 2 yıllık anlaşma sağlandı.

Şimdi de gidecek isimlere değinelim. Şu an Kaleci Gökhan ve Lokman’ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı belirsizliğini koruyor. Gideceği kesin olan isimler ise Matej Pučko, Guido Koçer, Allyson Aires dos Santos, Beykan, Milutin Osmajić ve  Süleyman Luş. Yani 6 futbolcu ile yollar ayrılmış durumda. Tabi ki transfer sezonu kısa değil ve görüşmeler hala devam ediyor. Duyduğumuza göre bir kaleci ile de görüşmeler devam ediyor ancak ismi açıklanmıyor. Bir de Kaleci Gökhan konusu var. Ben geçtiğimiz sene Gökhan’ın tecrübesiyle takıma faydalı olduğunu ancak bu sene faydadan çok zarar vereceğini diye düşünüyorum.

Fikrimi söyleyecek olursam, Allyson Aires dos Santos’un kalmasını isterdim. Bandırmaspor’a geride büyük fayda sağlayan iyi bir futbolcuydu. Bir de kiralık mıydı bilemiyorum ama Milutin Osmajić takımda kalabilirdi. Gitmeseydi dediğim sadece iki futbolcu var ama tabi ki Mustafa Gürsel ile devam kararı alındı ve transferler de buna göre yapılıyor. Mustafa Gürsel’in verdiği raporlara göre yönetim hareket ediyor. Şu an görünene göre Mustafa Gürsel takımın iskeletini koruyor.

Geçen seneden ders çıkarmamız ve takımın aksayan yönlerini iyi görmek görmemiz gerekir. Mustafa Gürsel, geçtiğimiz sezon boyunca takımın başındaydı, yani takımı iyi tanıyor. Artık takımın eksiklerine göre, nokta atışı transferler yapması gerekir. Mustafa Gürsel, artık kaçamak yapamaz. Keşke şunu alsaydık, bunu alsaydık deme şansı yok. Ben geçen seneden daha iyi kararlar vereceklerine ve takıma iyi futbolcular getireceklerine inanıyorum. Önümüzdeki sezon kolay bir lig olmayacak, şampiyonluk yarışının içinde olmak isteniyorsa, hesapların da iyi yapılması gerekiyor.” /Ahmet Türkmen-Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.