güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

HÜSEYİN ÇERİ’DEN PLAYOFF ÖNCESİ DEĞERLENDİRME

Hüseyin Çeri, Playoff öncesi yaptığı değerlendirmede Eyüpspor’un Bandırmaspor’a ters gelen bir takım olduğu uyarısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2022 00:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2022 00:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
HÜSEYİN ÇERİ’DEN PLAYOFF ÖNCESİ DEĞERLENDİRME

Eski Milli Kaleci ve Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri, Royal Hastanesi Bandırmaspor ile Eyüpspor arasında oynanacak Playoff karşılaşmasını değerlendirdi. Sözlerine Royal Hastanesi Bandırmaspor’un bu sezon gösterdiği başarıda emeği geçenleri kutlayarak başlayan Hüseyin Çeri, Playoff karşılaşması için ise önemli bir uyarıda bulundu. Hüseyin Çeri,  “Ne yazık ki şunu söylemeden geçemeyeceğim. Eyüpspor bize ters gelen bir takım,” dedi.

 “Artık son noktaya geldik,” diye sözlerine devam eden Hüseyin Çeri, “Ne yapıp, edip Eyüpspor’u geçmek zorundayız. Eyüpspor, tabi ki iyi bir takım ama biz de Bandırmaspor’a güveniyoruz. Umarım takımımız mutlu bir şekilde kente döner,” ifadesinde bulundu.

Hüseyin Çeri, “Eyüpspor’la bu sene oynadığımız 2 lig maçını da kaybettik ama lig maçları ile Playoff maçlarını aynı kefeye koymak doğru değil. Playoff telafisi olmayan maçlar demek. O nedenle Bandırmaspor’un buna göre hazırlanacağını ve Eyüpspor’u geçeceğini düşünüyorum. Teknik heyete çok iş düşüyor.

Futbolda profesyonellik demek, para demektir. Bu bir gerçek. Playoff’larda futbolculara yüksek meblağda pirimler verilecek.  Daha önce yaptığımız röportajlarda da Bandırmaspor’un şampiyonluk yolunda önüne gelebilecek tek engelin sadece ekonomik anlamda olabileceğini belirtmiştim. Ancak Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez, son yaptığı basın toplantısında takımın ekonomik anlamda bir problemi olmadığını dile getirdi. Bu yüzden Bandırmaspor’un şampiyon olabilmesi için önünde hiçbir engel yok,” dedi. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.