güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

HÜSEYİN ÇERİ “BEN TAKIMI İYİ GÖRMEDİM”

Genç Milli Takım ile Balıkesirspor ve Bandırmaspor'da forma giyen eski futbolcu Hüseyin Çeri, Bandırmaspor'un 2.lig takımı olan İnegölspor’la oynadığı maçı değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2022 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2022 00:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
HÜSEYİN ÇERİ “BEN TAKIMI İYİ GÖRMEDİM”

Bandırmaspor geçen Pazar günü kendi sahasında Bandırma 17 Eylül stadyumunda konuk ettiği 2.lig takımlarından olan İnegölspor ile oynadığı hazırlık maçını Futbol yorumcusu Hüseyin Çeri değerlendirdi. Çeri, Bandırmaspor’un Geçen sene ile bu seneki takımı değerlendiğimde de olumlu bir sinyal vermedi özellikle gidenlerin arandığı bir durumu görüyoruz ifadelerinde bulundu.

Futbol yorumcusu Hüseyin Çeri; “2022-2023 futbol sezonunda ilk kez Bandırmaspor kendi sahasında İnegölspor ile maçta 2-0 galip geldi. Sonuç o kadar önemli değil ama herkesin merak ettiği takımın, nasıl şekillendiği ve alınan futbolcuların nasıl oynadığını gördük. Şunu söylemekte fayda var, İnegöl hepimizin bildiği gibi 2. Lig takımı açık ve net söylemek gerekirse ben takımı iyi görmedim. Doğal olarak Mustafa Hoca alınan bütün futbolcuları denemek ve görmek istedi. İlk yarıda 11’i, ikinci yarıda da oyuncuları değiştirdi. Sonuç olarak 2-0 galip geldi sonuç yönüyle bakmamak gerekir. Geçen sene ile bu seneki takımı değerlendiğimde de olumlu bir sinyal vermedi özellikle gidenlerin arandığı bir durumu görüyoruz.

Bandırmaspor Keny’i sattığı için karşılığında, elde edeceği para ile yeni oyuncular almak düşüncesindeydi. Nasıl olsa Beşiktaş'tan gelecek para ile ona göre transferleri mi yaparım dediyse Bandırmaspor'da son derece zararlı çıkar diye düşünüyorum. Umarım sosyal medyada dolaşan durum olmaz.  Tüm kanallarda, hem Beşiktaş yönetimi hem de Bandırmaspor ile anlaştı geçti. Menajerlerin telefon açmaması hayra alamet değildir diye düşünüyorum Bu hafta içerisinde ne olacağı çözülür diye düşünüyorum.”

Ayın 12'sinde ligler başlıyor. ilk hafta Bandırmaspor BAY geçti. Bence bu durum bizim açımızdan olumlu hem takımları görme açısından hem rakiplerimizi görme açısından da bir hafta daha futbolcularla daha fazla idman yapma şansımız olacak. Ayın 20'sinde ise ilk olarak Tuzlaspor’la maç yapacağımız. Tabii Tuzlaspor’da şampiyonluğa oynayan takımlardan biridir. Bu senede eksiklerini tamamlayarak yeni futbolcular transfer etti. Takımı biraz daha güçlendirdi. 20 Ağustos cumartesi günü maçımız var bekleyip göreceğiz.” dedi. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.