güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

HÜSEYİN ÇERİ, “BANDIRMASPOR YAPMASI GEREKENİ YAPTI”

Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri, Bandırmaspor’un Bursaspor karşısında aldığı galibiyet ile maçların satıldığı yönündeki dedikodulara güzel bir cevap verdiğini belirterek bordo-beyazlı ekibin yapması gerekeni yaptığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2022 00:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2022 00:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
HÜSEYİN ÇERİ, “BANDIRMASPOR YAPMASI GEREKENİ YAPTI”

Eski Mili Kaleci ve Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri, Royal Hastanesi Bandırmaspor’un Bursaspor ile oynadığı ve 4-2’lik galibiyetle ayrıldığı karşılaşmayı değerlendirerek, “Bandırmaspor, 37. Haftada yapması gerekeni yaptı ve maçları satıyor diyenleri susturdu,” dedi. Bandırmaspor’un önümüzdeki hafta ise İstanbulspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacağını dile getiren Hüseyin Çeri, erken final havasındaki bu maçın Playoff sırlamasını yeniden şekillendirebileceği için çok önemli olduğunu kaydetti.

Hüseyin Çeri, yaptığımız röportajda, “37. haftada ligde deprem oldu. Hiç beklemediğimiz takımlar maalesef küme düştü. Bandırmaspor için maçları satıyor diyenler de cevabını aldı. Bandırmaspor, 37. Haftada yapması gerekeni yaptı ve maçları satıyor diyenleri susturdu. Bandırmaspor, çıkıp oynadı ve 4-2’lik bir skorla Bursaspor’u yenip 3 puanı hanesine yazdırdı. Biz galip geldik ama Bursaspor’un ise bu sonuçla küme düşmesi kesinleşti. Balıkesirspor’un düşeceği zaten belliydi ama 37. Haftada Kocaelispor ve Menemenspor’un da düşmesi kesinleşti. Yani 37. Haftada lig düşecek bütün takımlar belli oldu.

Öte yandan 37. Haftada Playoff oynayacak 4 takım da kesinleşti ama son hafta puan sıralamasındaki yerler değişebilir. Bandırmaspor, 38. Haftada ligin son karşılaşmasını İstanbulspor ile oynayacak. Bandırmaspor 61 puan ile 3. sırada, İstanbulspor ise 59 puan ile 4. sırada yer alıyor. Yani Playoff öncesi sıralama yeniden şekillenebilir. Bu yüzden Bandırmaspor’un İstanbulspor ile oynayacağı karşılaşma önem kazanıyor. Bandırmaspor deplasmanda oynayacak ancak ben her iki takım için de kolay bir maç olacağını düşünmüyorum. Beraberlik sonucu da Bandırmaspor’a yarayacak ancak İstanbulspor kendi sahasının da avantajıyla mutlaka kazanmak isteyecek. Bu çok zor bir maç olacak.

Ligin son haftasına girerken Bandırmaspor’a İstanbulspor karşılaşması öncesi başarılar diliyorum. Gerçekten uzun süreden bu yana Bandırmaspor ligde böylesine bir konumda yer almamıştı. Bu başarı kentte büyük bir coşku yarattı. Bu nedenle başta Bandırmaspor yönetimine ve teknik heyete teşekkür ediyorum,” dedi. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.