güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

GÖNEN’DE BİSİKLET FESTİVALİ

Gönen Belediyesi’nin katkılarıyla Gönen Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen ve üç gün süren Bisiklet Festivali renkli görüntülerle tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2022 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2022 00:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
GÖNEN’DE BİSİKLET FESTİVALİ

Nail Gönenli Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen açılış töreninde Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz ve Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi, İzmir Pedallarımın Altında Bisiklet Derneği Başkanı Metin Çelik ile birlikte katılımcı bisiklet severleri selamladı.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Öncelikle ilçemize hepiniz hoşgeldiniz. Pandemi nedeniyle ilkini yapıp iki yıl mecburi ara verdiğimiz Bisiklet Festivali’nde sizleri tekrar görmekten çok mutluyum. İlçemiz ve bölgemiz bisiklet kullanımına çok uygun bir şehir. Üç gün boyunca çeşitli parkurlarda gerçekleştirilecek olan festivalimizde tüm katılımcılara şimdiden keyifli sürüşler diliyorum. Dernek Başkanımız Metin Çelik’e ve Sebile Cumhur Küçükakın’a katkılarından dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.

Gönen Başkanı İbrahim Palaz, Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi, Gönen Kent Konseyi Başkanı Doğan Ceylan ve Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Köstenoğlu da bisikletleriyle festivalin açılışında gerçekleşen şehir turuna katıldılar.

210 bisiklet sevdalısının pedal çevirdiği, üç gün süren ve toplamda 126 kilometreden oluşsan parkur, Keçeler, Çınarlı, Üçpınar, Hacıvelioba, Gönen Şehir Merkezi, Gündoğan, Dereköy, Sarıköy, Ulukır, Denizkent, Güneşli, Balcıdede, Balcı, Ekşidere, Gönen Barajı, Kumköy, Muratlar, Karaağaçalan ve Bakırlı turu ile tamamlandı. /Haber Merkezi

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.