SON DAKİKA
Hava Durumu

GÖNEN’DE BAŞPEHLİVAN FATİH ATLI OLDU

Gönen Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen yağlı güreşlerde başpehlivanlık unvanını Fatih Atlı kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2025 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2025 10:05
Muhabir: Oğulcan Bölükbaşı
https://www.bandirmayasam.com.tr
GÖNEN’DE BAŞPEHLİVAN FATİH ATLI OLDU

Gönen Belediyesi tarafından düzenlenen 31’inci Sebeplili Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri, geniş katılımla gerçekleştirildi. Er meydanındaki müsabakalar, büyük heyecana sahne oldu.

Etkinliğe Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Başkanı Ahmet Akın, Gönen Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Manyas Belediye Başkanı Ahmet Duru, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Güreşler sonunda başpehlivanlık unvanını Fatih Atlı kazandı. Dereceye giren sporcular madalyalarını protokol üyelerinden aldı.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, “Er meydanına çıkarak kıyasıya mücadele eden tüm pehlivanlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Zorlu ve kıran kırana geçen müsabakaların sonunda başpehlivanlık unvanını kazanan Fatih Atlı’yı ve dereceye giren tüm sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Ata sporumuz olan yağlı güreşi yaşatmaya, yeni nesillere aktarmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Bu topraklarda nice pehlivanların yetişmesi için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Er meydanına çıkan her yiğidin yolu açık, kispeti helal olsun!” dedi.

Haber: Oğulcan Bölükbaşı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.