güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU GÖLYAKA MAHALLESİ’NDEN ZİYARET

31. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında yapılan Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Gölyaka Mahallesi, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’u makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2022 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2022 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU GÖLYAKA MAHALLESİ’NDEN ZİYARET

31. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivalimiz içinde gerçekleştirilen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne olmuş, Gölyaka Mahallesi de finalde şampiyon olmuştu. Şampiyonluk kupalarıyla birlikte Bandırma Belediyesi’ni ziyaret eden; Gölyaka mahalle Muhtarı Emin Yılmaz, takım antrenörü Osman Kabak Başkan Tolga Tosun’u ziyaret ederek, verdikleri destek için teşekkür ettiler.

“Gölyaka Mahallemizi Kutluyorum”

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, ziyaret sonrasında “Mahalleler Arası Futbol Turnuvası finalinde şampiyon olan Gölyaka Mahallemizi bir kez daha kutluyorum. Mahalleler arası rekabet ile dostluk bağlarını da güçlendiren bu tür turnuvalar halkımız tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Şampiyonluk kupalarıyla birlikte ziyaretimize gelen; Gölyaka mahalle Muhtarımız Emin Yılmaz, turnuva takım antrenörü Osman Kabak'a ve turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. /Melek Babacan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.