güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ELİT U16 LİGİ PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU

2021-2022 Sezonu Elit U16 ve Elit U17 Ligleri’nde normal sezonun tamamlanmasının ardından Play-Off eşleşme kura çekimi, kulüp temsilcilerinin online katılımı ile gerçekleştirildi. Kura sonucunda Balıkesirspor U16 Takımı’nın rakibi İttifak Holding Konyaspor oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2022 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2022 00:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
ELİT U16 LİGİ PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU

Yapılan kura çekimi ile son 16 turu eşleşmeleri ile birlikte final ve üçüncülük müsabakalarına kadar eşleşmeler otomatik olarak belirlendi.

Tüm imkansızlıklara rağmen adını son 16 takım arasına yazdırarak Türkiye Finallerine katılma hakkı kazanan Balıkesirspor U16 Takımı, kura sonucunda İttifak Holding Konyaspor ile eşleşti. Kırmızı-beyazlıların tur atlaması halinde ise rakibi; Galatasaray-Gaziantep Futbol Kulübü maçının galibi olacak.

Elit U16 ve Elit U17 Ligleri Play- Off müsabakaları tek maç eleme usulüne göre, kurada belirlenen eşleşmeler çerçevesinde yapılacak.

Play-Off müsabakalarında beraberlik durumunda, müsabaka sonunda on beşer dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Uzatma devrelerinde de eşitliğin bozulmaması durumunda kazanan takım penaltı vuruşları sonucunda belirlenecek.

Yarı final ve final müsabakalarının normal süresinin beraberlikle sonuçlanması durumunda ise uzatma devreleri oynanmaksızın direkt olarak penaltı atışlarına geçilecek. (www.tff.org)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.