güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Ebru Kuş Anısına Basketbol Turnuvası

2015 yılında vefat eden basketbol hakemi Ebru Kuş anısına düzenlenen U-14 ve U-16 Kızlar basketbol turnuvası Bandırma Basketbol Spor Salonunda ödül töreniyle sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2019 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2019 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Ebru Kuş Anısına Basketbol Turnuvası

2015 yılında vefat eden basketbol hakemi Ebru Kuş anısına düzenlenen U-14 ve U-16 Kızlar basketbol turnuvası Bandırma Basketbol Spor Salonunda ödül töreniyle sona erdi.

Şubat ayında başlayacak U-14 ve U-16 turnuvalarına hazırlık amacını taşıyan Bandırma Basketbol Kulübünün düzenlediği turnuvaya U-14 turnuvasına Samsun Canik Belediye, İzmir Rönesans, Buca Gençlik ve Bandırma Basketbol takımı katılırken, U-16 turnuvasına Bandırma Basketbol, Çanakkale İçtaş ve Samsun Canik Belediyesi takımları katıldı.

Turnuvanın final maçını izleyen İlçe Kaymakamı Gülhan Yazar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, Bandırma İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Arslan, Milli takımlar alt yapı koordinatörü Zeynepgül Ene ve Ebru Kuş’un annesi Ayşegül Kuş turnuvaya katılan takımlara plaketlerini verdiler.

İzleyiciler tarafından büyük ilgiyle izlenen Rahmetli Ebru Kuş anısına düzenlenen turnuvanın başarılı bir şekilde tamamlandığını dile getiren İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu bu tarz organizasyonların devam edeceğini, müsabakaya katılan sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.