güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

DUYGU GEN AVRUPA İKİNCİSİ

Balıkesirli Milli Sporcu Duygu Gen Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenen U17 Avrupa güreş Şampiyonası’nda 65 kilogramda Avrupa ikinci oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2022 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2022 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
DUYGU GEN AVRUPA İKİNCİSİ

Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenen U17 Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Kepsut Belediyespor güreşçisi Duygu Gen, final maçında Polonyalı Nicola Wasilewska’ya yenilerek Gümüş Madalya kazandı.

Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen U17 Avrupa Şampiyonası’nda 65 kilogramda mindere çıkan Duygu Gen ise önce Macar Szabo’yu (5-1), Ukraynalı Konstantynova’yı (3-0) ve Slovak rakibi Foldesiova’yı (5-0) yenerek finalde Polonyalı Nicola Wasilewska ile karşılaşmaya hak kazandı.

Avrupa Şampiyonluğu için Polonyalı rakibi Nicola Wasilewska ile karşılaştığı final müsabakasını kaybeden Balıkesirli güreşçi Duygu Gen, madalya kürsüsünün ikinci basamağında yer alarak, Gümüş Madalya ile yetindi. 

Toplamda bir altın, beş güç, bir bronz madalya kazanan kadın güreş milli takımı toplamda yedi madalya 159 Padre şampiyonayı Avrupa ikincisi olarak tamamladı. /Memet Koşar

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.