Bandırmaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Diler, bu yıl bordo beyazlı temsilcimiz Bandırmaspor’un açık ara şampiyon olup TFF 1. Lige çıkacağına inandığını söyledi. Diler, sezonun son 5 haftasında turistik geziye çıkacaklarını da belirtti.
Ligin ilk karşılaşmasında Bandırmaspor’un deplasmanda Silivrispor ile oynayacağını belirten Bandırmaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Diler, bu karşılaşmadan 3 puanla dönüldüğü takdirde arka arkaya kendi saha ve taraftarı önünde oynanacak 2 karşılaşmayı da kazanıp rakiplerine karşı avantaj elde edeceklerini söyledi.
Takımımız nerede biz oradayız
Mustafa Diler” Benim gönlümden geçen ilk 3 maçı almak. Bolu Abant’ta takımımız bir ya da iki hazırlık maçı yapar diye düşünüyorum. İlk iki maç hafif takımlarla, bunları alacağımıza inanıyorum. Karşıyaka maçını da seyircimizle alıp 3 de 3 yaparız. Takımımız moral motivasyonu yüksek olan bir takım. Öncelikle takımdaki oyuncularımızı görmemiz lazım. Takımın lideri olan Mustafa Uğur hocamın da etkisinin olacağını biliyoruz. Takımımızın, lig başlamadan önce hazırlık maçları oynaması gerekiyor. 2017-2018 sezonunda iyi transferler yaptık. Bu transferlerle bütçemizi zorladık. Yönetime teşekkür ediyorum, bizleri üzmemek adına bu risklere girdiler. Takımız nereye giderse gitsin her zaman arkasındayız.
Güçlü takım, güçlü hoca, güçlü taraftar
İlk maçımız Silivrispor, benim tahminime göre o maçı 3-1 alacağız. Biz güçlü bir takımız, güçlü bir taraftarımız var. Hocamız da güçlü, tüm imkânlarıyla bu takıma hükmedecek biri. Mustafa Uğur da futbolun içinden gelen bir hoca. Bazıları türkücü Mustafa Uğur ile karıştırıp makara yapmaya başlamıştı ancak ligin sonunda gördüler ki, Feyyaz Uçar’dan önce gelseydi ligden düşmeyecektik. Bandırmaspor son 5 haftada turistik geziye çıkacak. Bu takımın çok iyi işler yapacağına inanıyoruz” dedi. Ahmet Türkmen/Serhat Barış