güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ÇORUM FK- BANDIRMASPOR MAÇI SONRASI TEKNİK DİREKTÖRLERDEN DEĞERLENDİRME

ÇORUM FK- BANDIRMASPOR MAÇI SONRASI TEKNİK DİREKTÖRLERDEN DEĞERLENDİRME

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 17:20
Kaynak: Mehmet Mercan
https://www.bandirmayasam.com.tr
ÇORUM FK- BANDIRMASPOR MAÇI SONRASI TEKNİK DİREKTÖRLERDEN DEĞERLENDİRME

Trendyol 1. Ligin 25'inci haftasında, Bandırmaspor, deplasmanda Çorum FK. ile kozlarını paylaştılar. Müsabaka golsüz sonuçlandı.

Çorum FK- Bandırmaspor müsabakası sonrası her iki takımın teknik direktörleri, maçı değerlendirdi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Serkan Özbalta, müsabakayı değerlendirdi. "Play-off potasında kaliteli bir takıma karşı mücadele ettiklerini dile getiren Özbalta, “Ciddiye aldığımız, odaklandığımız coşkulu bir oyundu. Sadece netice yoktu. İnsan üzülüyor ancak bunu da bu şekilde kabul etmek gerekiyor. İki tane penaltı pozisyonunu değerlendiremedik. Demek ki bugün böyle olması gerekiyormuş. Gerçekten oyuncuların insanüstü çabası, gayreti vardı. Tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum. Taraftarın desteği çok iyiydi. Her atağımızda bizi coşkulandıran taraftar vardı. Taraftarımıza galibiyet armağan etmek isterdik ama olmadı” dedi.

"İlk Penaltı Kalecimizin Başarısıydı"

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, müsabakanın iki takım içinde önemli bir maç olduğunu belirterek, “Play-off barajındaki birçok takım puan kaybetti. Buna bakıldığında 3 puan alan iki takım da önemli bir avantaj sağlayacaktı. Penaltı konuşulabilir. İlk penaltı kalecimizin başarısıydı. Ama diğer anlamda gol bulsaydık maç bizim de lehimize dönebilirdi. İki tane şutumuz vardı. Birçok pozisyonumuz rakipten döndü. Vuruşu yapamadık, son atışı yapamadık. Maça baktığımızda beraberlik iki takım için de normal. Maçta topa sahip olduğumuz bölümleri biraz daha iyi oynamamız gerekiyordu. Çok pas hataları yaptık. Kaptırdığımız toplar ister istemez rakibin üstün olmasını gösterdi. Hücum geçişlerini değerlendirebilseydik üç puanın sahibi olabilirdik” dedi. /Mehmet Mercan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.