güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ÇERİ, “HİÇ BEKLENMEDİK MAĞLUBİYETLER ALDIK”

Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri, Royal Hastanesi Bandırmaspor’un 2 haftadır üst üste aldığı beklenmedik mağlubiyetlerle şampiyonluk yolunda ağır yara alığını, telafisinin ise çok zor olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2022 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2022 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
ÇERİ, “HİÇ BEKLENMEDİK MAĞLUBİYETLER ALDIK”

Eski Milli Kaleci ve Futbol Yorumcusu Hüseyin Çeri, Bandırmaspor’un Spor Toto 1. Lig, 33. ve 34. hafta müsabakalarında hiç beklenmedik mağlubiyetler aldığını dile getirdi. Hem 33. haftada oynanan Kocaelispor, hem de 34. haftada oynanan Gençlerbirliği karşılaşmalarında Bandırmaspor’un her iki maçta da hazırlanmış bir görüntü çizmediğini ifade eden Hüseyin Çeri, “2 haftada 6 puan kaybımız var ve bunu telafi etmek çok ama çok zor,” diye konuştu.

Kentin şampiyonluk moduna erken girdiğini dile getiren Hüseyin Çeri, “Aldığımız mağlubiyetler motivasyonumuzu da düşürdü. Şampiyonluk havasına girdik, bayraklar asıldı. Hatta stat kampanyaları başlatıldı ama son 2 haftada hayal kırıklığına uğradık. Artık ligde son maçlar oynanıyor. Tabi ki bu sadece Bandırmaspor için geçerli değil, her takım için geçerli bir durum. Mağlup olduğumuz Kocaelispor ve Gençlerbirliği diriydiler ve istediği oyunu sahaya yansıttılar da biz niye yapamadık. Sanki biraz şımardık diye düşünüyorum,” dedi.

“Playoff Bandırmaspor İçin Dezavantaj”

Bandırmaspor’un aldığı mağlubiyetler sonrası bu noktada büyük ihtimalle Playoff’a kalacağını kaydeden Hüseyin Çeri, “Playoff Bandırmaspor için dezavantaj. Daha önceden de bunu yaşadık. Örneğin daha önce Sakarya ile Playoff maçı oynamıştık. Sakarya lobisi güçlü, geçmişte çok ünlü futbolculara sahip ve nihayetinde bir il takımı. Tüm bunlarla birlikte bizi sahada yediler, bu bir gerçek. Maçta hiç olmayan bir penaltı Sakarya lehine verilmişti. Sonuç olarak biz elendik. Şimdi Playoff’a kaldığımızda masada bakacaklar ki Bandırmaspor var. Bandırmaspor’un Süper Lig’e uygun stadı var mı? Yok. Bandırmaspor’un lobisi var mı? Yok. Böyle olunca benim korkum, ister istemez kolay lokma oluruz diye düşünüyorum. Bunlar masada Bandırmaspor için dezavantaj bir durum yaratıyor,” ifadesinde bulundu. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.