güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ÇERİ “BENCE BU SİSTEM DOĞRU DEĞİL”

Bandırmaspor’da forma giyen eski futbolcu Hüseyin Çeri, Bandırmaspor’un hazırlık maçlarını transferlerde yapılan yanlışları değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2022 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2022 00:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
ÇERİ “BENCE BU SİSTEM DOĞRU DEĞİL”

Bey Çimento Bandırmaspor geçtiğimiz günlerde de kendi sahasında 2.Lig takımlarından olan Karacabeyspor ile oynadığı performansı ve hazırlık maçlarında ilk 11’in artık belirlenmesi gerektiğini savunan Genç Milli Takım ile Balıkesirspor ve Bandırmaspor’da forma giyen eski futbolcu Hüseyin Çeri, takımın şuan oynadığı sistemi uygun bulmadığını ifade etti. Bandırmaspor’da forma giyen futbolcuları ve Bandırmaspor’un Süper Lig hedefini değerlendirdi. Hüseyin Çeri,  “4 santraforun yerine ilk olarak Kenny’le anlaşma yapılsaydı daha iyi olmaz mıydı?” diye sormak isterim dedi.

Çeri, “Takıma katılan yeni futbolcularla eski futbolcular kampta uyum sağlamaya çalıştılar. İnegölspor ile Bandırmaspor sahamızda maç yaptık. İlk yarı ve ikinci yarıda takım farklı 11 ile İnegöl maçın sahaya çıktı. Bu hafta BAY olduğumuz haftada yine aynı sistem devam etti. Aynı şekilde Karacabey ile yapılan maçta da aynı sistem ve futbolcu değişiklikleriyle sahaya çıktılar. Bence bu sistem doğru değil. Ligler başlıyor, BAY olmamızdan dolayı bir hafta kazandık. Bunu en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor.  Karacabey ile yaptığımız maçın sonucu mutlu etse de sistem yanlış. Hoca ligler başladığı için maçta sahaya süreceği ideal ilk on birini oluşturması lazım. Mustafa hocam ne yazık ki her iki maçta da farklı 11’lerle sahaya çıkması doğru değildi. 20 Ağustos tarihinde deplasmanda Tuzlaspor ile ilk maçımızı yapacağız. Tuzlaspor da sıradan bir takım değil. Takımın artık ilk 11’ni belirlediği futbolcularla maçalara çıkması gerekiyor. Şunu belirtmek istiyorum ki Kenny olayı çok ciddi sorun olmaya başladı. Bence Bandırmaspor’un başarılı olmasında en büyük etken Kenyy ve Santos’un ortaya  koydukları futbol. Beşiktaş’a transfer olacakken sorunlar çıktı. Beşiktaş'ta büyük bir camia olduğu için Kenyy’yi almaktan vazgeçti. şampiyonluğa oynamamız gerekiyorsa, Santos ve Kenyy’nin bize faydalı olacağını düşünüyorum. Transferlerde de şöyle yanlış yapıldığını düşünüyorum. 4 santrafor alındı onun yerine Kenyy ile de anlaşma yapılsaydı, daha iyi olmaz mıydı? Önümüzdeki hafta oynayacağımız Tuzla spor maçında Bandırmaspor’a başarılar diliyorum ”dedi. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.