güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ÇERİ, BANDIRMASPOR'UN 2023-2024 SEZONUNU DEĞERLENDİRDİ

Eski Milli kaleci ve spor yorumcusu Hüseyin Çeri, Bandırmaspor'un 2023-2024 futbol sezonundaki başarısız sonuçlarını değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 12:40
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
ÇERİ, BANDIRMASPOR'UN 2023-2024 SEZONUNU DEĞERLENDİRDİ

Geçtiğimiz yıl 1. Lig şampiyonluğu parolası ile çıkan Bandırmaspor, yanlış kararlar ve başarılı kadronun dağıtılması sonucu sıradan oyunculara forma vererek zorlu bir sezon geçirdi. 2023-2024 sezonun ara transferinde alınan futbolcuların takıma adapte olamadığını belirten Çeri, yanlış transferler ve devre arasında eklenen oyuncuların gerektiği gibi kullanılmaması nedeniyle play-off'a çıkamadıklarını ifade etti.

Çeri, "Bandırmaspor, 2023-2024 futbol sezonunda hedefine ulaşamadı. Takımın iyi yönetilememesi en büyük sorunlardan biri oldu ve bu başarısızlık takıma da yansıdı. Kendi evimizde oynadığımız 3 puanlık maçlardan bile mağlup ayrıldık ve play-off'u kaçırdık. Geçtiğimiz ay yapılan genel kurulda yeni Başkan olarak seçilen Serdar Kuter'in geçmiş hatalardan ders çıkararak kötü bir sezon geçirmeyeceklerine inanıyorum. Ara transferlerde aldığımız futbolcuları gerektiği gibi kullanamadık ve bu da Bandırmaspor'a zarar verdi. Umarım yeni yönetim, geçmişteki hatalardan ders alarak başarılı bir sezon geçirir. Yeni Başkanımız Kuter'in ilk hamlesi olan teknik direktör ataması da olumlu bir adım oldu. Umarım takım hocamız Mustafa Gürsel ile başarılı bir şekilde yoluna devam eder." ifadelerini kullandı. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.