güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BAŞKAN TOLGA TOSUN MİNİK FANATİĞİN RİCASINI KIRMADI

Bandırma Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Eyüp Ensar Yıldız’ın ricasını yanıtsız bırakmayan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, minik fanatiği makamına davet ederek kendisine çok istediği Bandırmaspor formasını hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2022 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2022 00:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BAŞKAN TOLGA TOSUN MİNİK FANATİĞİN RİCASINI KIRMADI

Bandırmaspor’un büyük başarı gösterdiği TFF 1. Lig’den; ligin bitimine kalan 7 hafta sonunda şampiyonluğa ya da 2.’liğe ulaşırsa direk, 3 ve 6. sıralarda ligi bitirirse play-off maçları sonunda Süper Lig’e yükselme ihtimali tüm şehirde olduğu gibi, henüz ilkokul sıralarındaki gençlerde de heyecanlı bir bekleyişe neden oluyor.

Bandırma Hürriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Eyüp Ensar Yıldız, sosyal medya üzerinden ulaştığı Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’dan Bandırmaspor forması rica etmişti. Genç Ban Ban’ı belediyeye davet eden Başkan Tolga Tosun, neşeli ve güzel bir sohbetin sonunda, maçları takip ederken derslerini de aksatmaması koşuluyla Eyüp Ensar Yıldız’a Bandırmaspor forması hediye etti.

Başkan Tolga Tosun, “Şehrimizin gururu Bandırmaspor’un, hak ettiği ve çok yakışacağı Süper Lig’e yükseleceğine yürekten inanıyor, başarılar diliyoruz,” dedi. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.