güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMASPOR'UN PLAY-OFF YOLCULUĞUNDA KRİTİK VİRAJ

Bandırmaspor, TFF 1. Lig'in 32. haftasında Kocaelispor ile deplasmanda karşılaştı ve maçtan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 08:00
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANDIRMASPOR'UN PLAY-OFF YOLCULUĞUNDA KRİTİK VİRAJ

Spor yorumcusu Hüseyin Çeri, Bandırmaspor'un  deplasmanda oynadığı ve 3-1 yenildiği Kocaelispor maçını değerlendirdi.

Sezon başında şampiyonluk iddiasıyla başlayan Bandırmaspor, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla hem şampiyonluk yarışından hem de play-off hattından uzaklaşma riskiyle karşı karşıya kaldı. Bandırmaspor, 5 Mayıs'ta Ankara Keçiörengücü'nü ağırlayacak ve bu maç, play-off umutları açısından büyük önem taşıyor. Spor Yorumcusu Hüseyin Çeri, kalan maçlar öncesi yaptığı açıklamada, takımın bu kritik süreçte nasıl bir performans sergileyeceğini ve play-off şansını değerlendirdi.

Çeri "Bu önemli viraj için çok iyi hazırlanmalı"

Çeri "32. hafta deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya geldiğimiz maçtan ne yazık ki 3-1'lik bir mağlubiyetle ayrıldık. Bandırmaspor, sezon başında şampiyonluğa oynayan bir takımdı; ancak son haftalardaki performansıyla hem şampiyonluk umutlarını hem de playoff şansını zora soktu. Geçtiğimiz hafta başkanımızın ayrılışı hem Bandırma hem de Bandırmaspor camiası için olumsuz bir etki yarattı. Alınan kongre kararı, takımın moralini bozdu ve ardı ardına yaşanan olumsuzluklar takımın düşüşüne neden oldu. Kocaelispor ise kendi evinde büyük bir istek ve arzu ile mücadele etti. Maçın 55. dakikasında bulduğumuz gol bize moral verse de, bu skoru koruyamadık. Eyüpspor ve Göztepe A.Ş. üst lige yükselmeyi başardı. Şu anda 32. hafta itibarıyla ligde 8. sıradayız ve playoff umudumuzu kaybetmemek için önümüzdeki iki maç çok kritik. 5 Mayıs 2024'te kendi evimizde Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacağız. Bu maçı kazanmamız şart. Sonraki ve sezonun final maçında, küme mücadelesi veren Adanaspor ile karşılaşacağız. Son iki maçı kazanmamız gerekiyor, ayrıca rakiplerimizin de puan kaybetmeleri şart. Teknik ekibin bu önemli viraj için çok iyi hazırlanmalı" ifadesinde bulundu. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.