güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMASPOR'UN ONURSAL BAŞKANI ONUR GÖÇMEZ'DEN "VEDA VE TEŞEKKÜR" TOPLANTISI

Bandırmaspor Kulübü'nün Onursal Başkanı Onur Göçmez, bir otelde düzenlediği "Veda ve Teşekkür" toplantısıyla Bandırmaspor'daki görev süresince gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 12:00
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANDIRMASPOR'UN ONURSAL BAŞKANI ONUR GÖÇMEZ'DEN "VEDA VE TEŞEKKÜR" TOPLANTISI

Yerel ve ulusal basın kuruluşlarının yanı sıra, Göçmez döneminde görev yapan yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar toplantıya katıldı. Göçmez, başkanlık süresi boyunca yapılan yatırımları ve projeleri bir video sunumu eşliğinde anlattı. Sunumun ardından medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

GÖÇMEZ:"BANDIRMASPOR ÇOK BÜYÜK BİR CAMİA OLDU"

Toplantının adının "veda ve teşekkür" olduğunu, ancak bunun bir veda anlamına gelmediğini vurgulayan Göçmez, "Burada yapmış olduğumuz çalışmaların bir çıktılarını sizlerle paylaşmış olacağız. 2018-2019 yılında bir otelde toplantı ile Bandırmaspor, serüvenine başladım. Toplantının amacı, aslında ortada bir veda da yok. Ben Bandırmalıyım. Tabi ki kırıldığım anlar oldu. En büyük üzüntüm ise Bandırmalı olduğumu kendi şehrime anlatamadığım için oldu. Bandırmaspor için yaptığım tüm çalışmalardan ziyade, memleketime olan borcumu ödemek içindi.  Yani tüm çalışmalarım yalnız Bandırmaspor için değil, tüm Bandırma içindi. Ama maça bile gelmeyen, evinde maçlarımızı pijamasıyla izleyen bazı klavye kahramanlarının sosyal medyadan acımasız saldırılarına uğradım. Omuz beklediğim bazı kişilerden tekme yedim. Statta da boynunda Bandırmaspor atkıları bulunan bazı kişiler bana küfretti. Kendilerine, bana küfrederken bari boynundaki atkıları çıkarıp da küfretseydin dedim. 1. Lig'de son 5 yıldır yer almayı başaran ender takımlar arasındayız. Bir kulübün, bu ligde kalması için en azından 70-100 milyonluk bir takım kurması gerekiyor. Bazen bu para bile ligde kalmaya yetmiyor.  Bandırmalı olarak Bandırmaspor'a sahip çıkın ve her zaman destek verin. Bandırmaspor çok büyük bir camia oldu" dedi.

GÖÇMEZ "3 ANTRENMAN SAHASININ MALİYETİ 75 MİLYON OLDU"

Bandırmaspor'a kazandırdıkları sosyal tesisler ve üç antrenman sahasının toplam maliyetinin 75 milyon lira olduğunu, kulübe de hiçbir maliyetinin bulunmadığını ifade eden Göçmez, "2 bin metre karelik alandaki bu tesislerimiz Süper Lig seviyesinde bulunuyor. Sportif başarılar gelip geçicidir. Önemli olan kalıcı eserler bırakmaktır. Bandırmaspor Kulübü'nü 2018 yılında 3.2 milyon Euro borç ile devraldık.  O zaman ortada ne sosyal tesisler vardı, ne de antrenman sahaları. Şimdiki borcumuz ise 4.7 milyon Euro, üstelik çağdaş tesislerimiz var. Benim alacaklarım çıktığında ise 35 milyon TL'lik borç gözüküyor. Ben ise alacağımı kulübün icraya verilmemesi için naklen gelir hakkına koydurduğum temliklerden 8 yılda alacağım. Yani ortada bir borç batağı falan yok" dedi. 
Bandırma'da doğduğunu ve ekmeğini yediğini ifade eden Göçmez, Bandırma'da yeni kurduğu Bordu Basketbol'u şampiyon yaparak üst liglere çıkartacağını söyledi.
Göçmez, "Bordo Basket nerenin takımı? Tabii ki Bandırma'nın. Bu, Bandırma'ya olan değerimizi gösteriyor. Bundan sonra da Bandırma'da her zaman sizlerle birlikte olacağım," dedi. Konuşmanın ardından soru-cevap kısmına geçildi. Etkinlikte son olarak Bandırmaspor'un basın birimi tarafından hazırlanan duygusal bir sürpriz video gösterildi. Göçmez, videoyu izlerken duygusal anlar yaşadı. Videonun sonunda, dönemin yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlarla vedalaşıldı ve toplantı sona erdi. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.