güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMASPOR'UN KRİTİK VİRAJI

Spor yorumcusu Hüseyin Çeri, Bandırmaspor'un 1.Lig'in 33. haftasında kendi evinde Ankara Keçiörengücü'nü 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi. Çeri ayrıca Bandırmaspor'un 11 Mayıs 2024'te saat 16.00'da Adanaspor ile yapacağı maçla ilgili görüşlerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 10:13
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANDIRMASPOR'UN KRİTİK VİRAJI

Ankara Keçiörengücü takımın performansını analiz eden Çeri, "33. hafta kendi sahamızdaki Ankara Keçiörengücü maçı bize zor anlar yaşatsa da kazanmanın verdiği rahatlıkla sonraki maça odaklanacağız. Sezonun sonuna yaklaşırken her puan çok kıymetli." dedi.

Bandırmaspor'un, ligin son haftalarında sıralamada yer alan Eyüpspor ve Göztepespor'un üst lig için yerlerini garantilemesinin ardından, kalan maçlarda maksimum puanı hedeflemesi gerektiğine işaret eden Çeri, “Son virajda herkesin puanlara ihtiyacı var. Deplasmanda oynayacağımız Adanaspor maçıyla play-offa kalmayı garantilemek istiyoruz. Adanaspor son haftalarda ligden düşme endişesi taşımıyor, bu da rakibimizin rahat oynamasına neden olabilir. Ancak futbolcularımızın üzerindeki baskı, onları daha da hırslı yapabilir ve maçı kazanmamız için motive edici bir unsur olabilir.” şeklinde konuştu.

Çeri, "Bandırmaspor olarak soğukkanlı ve planlı oynarsak Adanaspor maçından galibiyetle ayrılabiliriz. Bu süreçte futbolculara verilecek olan primler de onların motivasyonunu artırabilir." diyerek sözlerini tamamladı. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.