güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

LİMAK Enerji Balıkesir Çalışanları İftarda Bir Araya Geldi

Limak Enerji Grubu, Balıkesir’de tüm çalışanların bir araya geldiği iftar organizasyonu düzenledi. Yalova’dan sonra ikinci durak olarak Balıkesir’de iftar veren şirketin iftarına yaklaşık 550 kişi katıldı. İftar yemeğinin ardından Ritmin Dansı Grubu, katılımcılara muhteşem bir dans gösterisi sahneledi. 

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2019 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2019 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
LİMAK Enerji Balıkesir Çalışanları İftarda Bir Araya Geldi

Limak Enerji Grubu, Balıkesir’de tüm çalışanların bir araya geldiği iftar organizasyonu düzenledi. Yalova’dan sonra ikinci durak olarak Balıkesir’de iftar veren şirketin iftarına yaklaşık 550 kişi katıldı. İftar yemeğinin ardından Ritmin Dansı Grubu, katılımcılara muhteşem bir dans gösterisi sahneledi. 

Enerji sektörünün öncü şirketlerinden Limak Enerji Grubu, Ramazan Ayının getirdiği birlik ve beraberliğin önemini vurgulamak amacıyla geleneksel hale getirdiği iftarlarıyla, çalışanlarıyla iftar sofrasında bir araya geliyor. Limak Enerji Grubu’nun Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da gerçekleştirdiği iftar etkinliklerine kurum çalışanları ve aileleri katılım gösteriyor.

Limak Enerji’nin bu yıl düzenlediği iftar programının ikincisi, 20 Mayıs Pazartesi günü Balıkesir’de gerçekleştirildi.  İftara, UEDAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü, Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, UEDAŞ Balıkesir İşletme Müdürü Tayfun Tutar ve Limak Enerji Uludağ Elektrik Bölge Müdürü Vahide Yakut’un yanı sıra Balıkesir, Bandırma ve Edremit Bölgesi çalışanları ve aileleri ile birlikte toplam 550 kişi katıldı. Tasavvuf müziği dinletisi ile başlayan programda, ezanın okunmasıyla birlikte dua edilerek oruçlar açıldı. İftar sonrası sahne alan Ritmin Dansı grubu, sürpriz dans gösterisiyle katılımcıların keyifli vakit geçirmesini sağladı. Grup; Teke, Trakya, Karadeniz yörelerinin halay, horon, zeybek gibi çeşitli figür ve zenginliklerinden oluşan potpori sahnesi ve mizansenli kareografi şovuyla beğeni topladı.

İftar yemeğinde konuşan Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, “Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımıza bu yıl ilk olarak Yalova’dan başladık ve ikinci durağımız olarak bugün Balıkesir’de sizlerle aynı sofrada buluştuk. Ramazan Ayının paylaşım ayı olması ve birleştirici gücünün yanı sıra içerisinde barındırdığı manevi ruh ile de üzerimizde etkisi büyük. Bizler de bu akşam bu iklimin güçlü manevi atmosferinde hep beraber oruçlarımızı açtık, aynı sofrada buluşmanın sevincini paylaştık. İftarımıza katılım sağladığınız ve Limak Enerji şirketleri olarak büyük bir aile olduğumuzu hissettirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

UEDAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü ise, Ramazan Ayı’nın önemine değinerek, “Çalışanlarımızla ve onların aileleriyle birlikte iftar yapmak bizlere büyük mutluluk veriyor. Bu tür organizasyonlarıgerçekleştirmekteki asıl amacımız, çalışanlarımızla birebir ilişkileri geliştirmek ve bu güzel atmosferde kaynaşmayı sağlamak” diye konuştu. Hareketli ve yoğun iş temposunda özveriyle çalışan tüm personellere emekleri ve iftar yemeğine katılımları için teşekkür eden Gümüşlü, konuşmasını yaklaşan Ramazan Bayramı'nı kutlayarak sonlandırdı.

Limak Enerji Grubu hizmet bölgelerindeki iftar etkinliklerini 23 Mayıs’ta Bursa’da gerçekleştirdikten sonra 27 Mayıs’ta Çanakkale’de tamamlayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.