güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

RECEP GENÇER ÖĞRENCİLERİNİN İLK RESİM SERGİSİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Recep Gençer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin eserlerinden oluşan resim sergisi ziyarete açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2022 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2022 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
RECEP GENÇER ÖĞRENCİLERİNİN İLK RESİM SERGİSİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Recep Gençer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin karma eserlerinden oluşan ilk resim sergisi, Barış Manço Kültür Merkezi, Melih Çınar Sergi Salonu’nda açıldı. Sergide toplam 17 öğrencinin, 70 eseri yer alıyor.

Recep Gençer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar ve Resim Öğretmeni Nermin Şenyüz, konu ile ilgili yaptığımız röportajda şunları söyledi, “Sergimizde Eylül Ayı’ndan bu günde dek olan çalışmalarımız yer alıyor. Recep Gençer Lisesi olarak bu bizim ilk resim sergimiz. Sergimizde toplam 17 öğrencimizin eserleri bulunuyor. Ben hemen, hemen her teknikte eğitim verdim ama öğrencilerimiz bu sergi için en çok sevdikleri teknikte resimler çizdiler. En başta da karakalem yer alıyor. Bu nedenle karakalem resimlerimiz daha fazla. Yaklaşık 20 tane de akrilik resmimiz var. Toplamda ise 70 eser sergide yer alıyor. Öğrencilerimizin grup bilincini oluşturabilmek için ortaklaşa yaptıkları resimleri de sergiledik.

Bu sergi konusunda Okul Müdürümüz Aysun Karadayı gerçekten büyük destekler verdi. Okulumuzda artık bir atölyemiz var. Bazı eksikliklerimiz de var ama inşallah yakın zamanda tamamlayacağız. Gelecekte daha güzel, daha başarılı sergiler açmak istiyoruz.” /Umut Osman Sunci

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.