güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen” Ramazan Etkinlikleri” başladı. Vatandaşlar hafta sonu gerçekleştirilen etkinliklere büyük ilgi gösterdiler.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2022 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2022 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
RAMAZAN ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Bandırma Belediyesi’nin düzenlediği “Ramazan Etkinlikleri” kapsamında ilk gün Barış Manço Kültür Merkezi’nde, Kadın ve Genç İnisiyatif Derneği Genel Koordinatörü Çiğdem Özmen Moderatörlüğünde, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Sağlık Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Alper Cihan ve Diyetisyen Sena Peköz tarafından “Ramazanda Sağlıklı Beslenme ve Obezite” konulu söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide oruç tutmanın faydaları ve sağlıklı oruç tutmak, oruç tutarken sahurda ve iftarda yenilmesi ve yenilmemesi gereken besinler, yapılması gereken egzersizler konusunda bilimsel veriler izleyicilerle paylaşıldı.

Söyleşinin ilerleyen bölümlerinde Ramazanda kalori hesabı yapmanın önemi, psikolojimizi nasıl güçlü tutabiliriz ve oruç tutmanın bağışıklık sistemi üzerindeki etkileri konusunda bilgiler verildi. Söyleşinin sonunda Belediye Meclis Üyesi Aydın Yağar günün anlam ve önemine dair Moderatör Çiğdem Özmen, Prof. Dr. Alper Cihan ve Diyetisyen Sena Peköz’e plaketlerini takdim etti.

İlk günün ikinci etkinliği olan Evrensel Orkestrası’nın “Tasavvuf Konseri ve Sema Gösterisi” izleyenlere harika bir görsel şölen yaşattı. Etkinlik sonunda Belediye Meclis Üyesi Aydın Yağar, Evrensel Orkestrasına günün anlam ve önemini dair plaketini takdim etti.

Ramazan Etkinlikleri’nin 2’inci gününde ise yine Barış Manço Kültür Merkezi’nde, Bandırma Sanat Müziği Topluluğu’nun “Türk Sanat Müziği Dinletisi” konseri izleyenlere harika bir müzik şöleni yaşattı. Etkinlik sonunda Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Türk Sanat Müziği Topluluğu Şefi Eser Devecioğlu’na ve Dernek Başkanı Onur Yüce’ye günün anlam ve önemine dair plaketini takdim etti. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.