AK Parti Bandırma Adayı Cemal Öztaylan'ın düzenlediği Gençlik Festivali kapsamında sevilen grup Mavi Gri gençlerle buluştu.
AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Bandırma’da düzenlenen Gençlik Festivali'nde Mavi Gri müzik grubu konseri gerçekleştirildi. Bandırmalı gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konser öncesinde Rapçi Caner Şahin sahne aldı. Mavi Gri konseri öncesinde sahnede gençlere seslenen AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, "Burada bu kadar güzel bir enerji ve siz gençleri görmek için geldim. Bütün dertleriniz ile biz de dertleniyoruz ve sizlerle beraberiz. Sizin yanınızdayız ve desteklerinizi bekliyoruz. Kalbimiz Bandırma ile, Bandırmaspor ile, Bandırma’nın geleceği ile atıyor. 31 Mart'tan sonra daha güzel bir Bandırma şimdiden manifestliyoruz." dedi.
Öztaylan'dan Festival Vaadi
AK Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Cemal Öztaylan, sahnede gençleri selamladı. Belediye Başkanı olarak seçilmesi durumunda daha iyi festivaller düzenleyeceğini vaat eden Cemal Öztaylan, "İnşallah Belediye Başkanı olduğumda Bandırma Sahili'ni İzmir Kordon gibi yapacağız. Böyle etkinliklerin daha iyilerini, sizlere layık festivalleri düzenlemek boynumuzun borcudur. Hepinize iyi eğlenceler." diye konuştu. Öztaylan, Mavi Gri grubu üyelerine çiçek takdim etti. Gençler Mavi Gri şarkıları ile eğlendi. /Burcu Bayırlı