güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

KARESİ’DE HERŞEY GENÇLER İÇİN

Karesi Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı düzenleyeceği etkinliklerle gençlerle birlikte şölen havasında kutlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2022 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2022 00:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
KARESİ’DE HERŞEY GENÇLER İÇİN

 Karesi’de Bi’dolu Etkinlik programı ile yazar Kahraman Tazeoğlu ve Gece Yolcuları gurubu gençlerle bir araya gelirken, Karesi Belediyesi Millet Kıraathanesi açılışı gerçekleştirilecek.

Balıkesir’de, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, Karesi Belediyesi’nin düzenleyeceği bir dizi etkinlik ile renklenecek. Karesi Belediyesi, gençlere özel hazırladığı Karesi’de Bi’dolu Etkinlik programı ile Millet Kıraathanesi açılışını gerçekleştirerek, ünlü yazar Kahraman Tazeoğlu ve Gece Yolcuları adlı gurubu gençlerle buluşturacak. Etkinlikler kapsamında 2. Karesi 19 Mayıs Gençlik haftası ELO Satranç Turnuvası da düzenlenecek.

Herşey Gençlerimiz İçin

Kültürel, sosyal, sanatsal ve fiziksel gelişimlerini destekleyici etkinlikleri ve yatırımları hayata geçiren Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, bunlara yenilerini eklemeye devam ediyor. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilecek olan Karesi’de Bi’dolu Etkinlik programı 14-15 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan Karesi 19 Mayıs Gençlik haftası ELO Satranç Turnuvası ile başlayacak. Kutlamalar 18 Mayıs günü saat 14.00’da ünlü yazar Kahraman Tazeoğlu’nun Karesi Millet Bahçesi’nde ‘Kitap Aşkı’ konulu söyleşi ve imza töreni ile devam edecek. Söyleşi ardından saat 15.00’da ise Millet Bahçesi içerisinde yeralan Karesi Belediyesi Millet Kıraathanesi açılışı gerçekleştirilecek. Kutlamalar saat 21.00’da Karesi Belediyesi Spor Toto Tesisileri’nde Gece Yolcuları adlı gurubun konseri ile son bulacak. /Melek Babacan

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.