güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

''KADIN EL EMEĞİ ALIŞVERİŞ GÜNLERİ'' BAŞLADI

Bandırma Belediyesi, üreten kadınları her alanda desteklemeye devam ediyor. Bandırma'da ''Kadın El Emeği Alışveriş Günleri'' başladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 11:19
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
''KADIN EL EMEĞİ ALIŞVERİŞ GÜNLERİ'' BAŞLADI

Kadın El Emeği Alışveriş Günleri’nin açılışı, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Yeloğlu ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Mirza, açılışta Emekçi Kadınlar Platformu Sözcüsü İpek Çetinkuş ve diğer tüm kadınlara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Kadınların el emeği ürünlerini sergileyerek satış yapma fırsatı bulduğu etkinlik, kadınların toplumsal ve ekonomik hayata katılımını teşvik etmeyi amaçlıyor.

10 gün boyunca sürecek etkinlikle ilgili konuşan Emekçi Kadınlar Platformu Dönem Sözcüsü İpek Çetinkuş “Bizler 3-5-10 kadın derken bu sayı 160'a çıktı. Bayram öncesi Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'dan bizler başvuruda bulunmuştuk. 8 Mart günü alışveriş günleri iptal edilmişti. Üreten emekçi kadınlarımızın evlerinde ürettikleri ürünleri satışını yapmak üzere bizlerinde kullanıma tahsis ettiği çadırda 10 gün boyunca satışlarını gerçekleştirecek. Ramazan bitmesiyle birlikte bizlere 10 gün boyunca satış yapmamız için emekçi kadınlarımız ürettiklerini satacaklar ve ev ekonomisine katkı sağlayacaklar. Bu konuda bizlere destek olan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza'ya çok teşekkür ederim" dedi. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.