Hakan Işıtan, Nuray Engin, Leyla Erten ve Gülnilhal Sibel Buvatva’nın eserlerinden oluşan serginin açılışı yoğun ilgi ile gerçekleşti. Açılışa Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Adıgüzel, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sergide yer alan 60 eser, farklı teknik ve renk anlayışlarıyla sanatseverleri adeta görsel bir yolculuğa çıkardı. Açılış konuşmasında sanatçılarla tanışma fırsatı bulduğunu belirten Başkan Yardımcısı Cemal Adıgüzel, "Bugün burada biraz gezdim, sanatçılarımızla tanışma fırsatı buldum. Resimleri hep birlikte gezelim, değerlendirelim, not verelim diyorum. Benim birkaç tane gerçekten çok beğendiğim eser var. Gönlümü cezbeden bazı resimler oldu ama elbette herkesin zevki farklıdır, renkler farklı algılanır. Eminim ki hepsi çok güzeldir. Zaten sanatçının farkı da burada ortaya çıkıyor. Sanatı ve sanatçıyı yalnız bırakmamalı, onları desteklemeliyiz. Sizin bu duyarlılığı göstereceğinize inanarak şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun." dedi.
Etkinliğin sonunda Cemal Adıgüzel, sergiye katkı sunan sanatçılara çiçek takdim etti.
“Hayatın Renkleri” karma resim sergisi, 9 Mayıs 2025 Cuma gününe kadar Tunç Başaran Kültür Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.
Haber: Serhat Barış