güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

HAYALLERİNDEKİ BANDIRMA’YI ÇİZDİLER

Bandırma Kent Konseyi’nin 23 Nisan dolayısıyla düzenlediği “Hayalimdeki Bandırma” isimli resim sergisi açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2022 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2022 00:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
HAYALLERİNDEKİ BANDIRMA’YI ÇİZDİLER

Bandırma Kent Konseyi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocukların çizdiği eserlerinden oluşan “Hayalimdeki Bandırma” isimli resim sergisi İstiklal Caddesi’nde açıldı. Toplam 78 öğrencinin eserlerinden oluşan sergi büyük beğeni topladı. Serginin açılışına Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun açılış öncesi yaptığı konuşmada, “Bandırma sanatın başkenti durumuna geldi.  Biz de yerel yönetim olarak çocuklarımızı destekliyoruz. Bugün çocuklarımız hayallerindeki Bandırma’yı çizdiler. Biz de yerel yöneticileri olarak sergiyi gezip çocuklarımızın neler istediğini göreceğiz ve neler yapabiliriz bakacağız,” dedi.

Daha sonra dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi ve kurdele kesimi ile sergi açıldı. Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ve Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat sergiyi gezerek eserleri tek tek incelediler. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.